Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în urma incidentului petrecut, miercuri seară, în apropierea Palatului Parlamentului, în care au fost implicați doi pietoni și un conducător auto care ieșea din zona Parlamentului, informează Biroul de presă al Poliției Capitalei. Câteva sute de oameni au protestat miercuri seara față de modificările aduse legilor Justiției. Două persoane au acuzat faptul că o mașină, care a ieșit din curtea Palatului Parlamentului, i-ar fi atins.

Cei trei — pietonii și conducătorul auto — au fost conduși la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri și pentru a se stabili situația de fapt și de drept, potrivit Poliției Capitalei.

Integral pe AgerpresComentarii

Gheorghe Craioveanu Se pare ca pana acum au facut comentarii numai pupincurustii PSD. Pupincuristi la fel de cretini si hoti, ca cei pe care.i pupa in cur.

8 decembrie 2017 9:15

CTP: 5 decembrie 2017 nu este doar ziua în care Regele Mihai a trecut în neființă, ci și ziua în care s-a stins ultima rezervă de noblețe a statului român. Regele Mihai a fost un om de o incredibilă modestie demnă. În schimb, politicienii români ai ultimelor decenii nu au fost decât niște cutre, cioflingari, îngâmfați, potăi și scelerați. ”Fără Mihai, casa regală nu mai este decât un oengeu milog și lacom, care, paradoxal, vrea să fie lacheul de imagine al guvernului contra 25 milioane euro pe an din bani publici. Și rege în România rămâne neamprostia”.

7 decembrie 2017 18:14

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul POLIȚIA 7/12 HRISTOS 7/12; POLIȚIE 13 TIȘBITUL 13; P.O.LI.ȚIA. P-Public, O-Ordine, LI-Elia, ȚIA-Tisbita. Ordinea publică a Lui Hristos și Elia Tisbita.

7 decembrie 2017 17:54

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul P.O.L.IC.IA. P-Publico, O-Orden, IC-Cristo, L.IA.-Elias. La orden publico El ha Cristo y Elias.

7 decembrie 2017 17:52

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul P.O.L.IC.E. P-Public, O-Order, IC-Christ, LE-Elijah. The public order of Christ and Elijah.

7 decembrie 2017 17:50

v Oare cel cu masina s-a urcat pe trotuar si i-a "lovit" pe dei doi?

7 decembrie 2017 16:05

Aici cei din DNA TREBUIE SĂ DESCHIĂ DOSAR PENAL tuturor DEPUTAȚILOR, SENATORILOR și PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI, deoarece se fac vinovați de INSTIGAREA LA VIOLENȚE, NERESPECTAREA LEGILOR, INSTITUȚIILOR STATULUI ....s.m.d. Dar cum JEGURILE din DNA sunt susținute de PURCUL Iohanis și PORCII din PNL=USR=PMP ...... asta e !

7 decembrie 2017 12:51

LA MUNCĂ GOLANILOR !!!! Toți protestatarii trebuie sancționați pentru TULBURAREA LINIȘTII PUBLICE !!!

7 decembrie 2017 12:47

HANDICAPTII astea de #REZISTACI nu cunosc prevederile OUG nr. 195 / 2002 - privind circulația pe drumurile publice? Pentru #rezistaci trebuie legi separate? #Rezistacii sunt INFINIT mai proști față de minerii din 1990. Măcar acei mineri MUNCEAU, contribuiau la PIB-ul țarii. HANDICAPAȚII ăștia de #rezistaci sunt și PROȘTI și LENEȘI !!!!

7 decembrie 2017 12:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.