Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mahalaua generată de „lupta pentru justiție” a explodat nu doar în Parlament, unde senatorul PSD Șerban Nicolae și deputatul USR Cosette Chichirău s-au certat ca la ușa cortului. Explozia vorbelor de maidan este alimentată asiduu și pe Facebook, în locul argumentelor. De pildă, fostul ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, care dă „diagnostice” medicale pe Facebook, a decis să coboare în maidan.

Vlad Voiculescu a lansat miercuri seară un apel la proteste la Parlament, folosind expresii precum: „o gaşcă de golani”. „Dacă sunteți în București, mergeți la Parlament! La intrarea de la Izvor înțeleg că s-au strâns oamenii cărora le pasă! E incredibil ce fac în parlament! Ciordache face din nou ce știe să facă! Mergeți la Parlament! O gașcă de golani cu gura mare care călăresc țara asta de ani de zile și vor să și-o treacă pe persoană fizică fără a mai fi deranjați! Asta e tot ce știu, asta e tot ce pot! Ei nu știu altfel. Trebuie opriți!
Mergeți la Parlament!, a scris Voiculescu pe pagina sa de rețeaua socială.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.