Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Concluziile unei analize recente a 200.000 de oameni sugerează faptul că persoanele care consumă zilnic brânză în cantităţi mici sunt mult mai puţin predispuse la dezvoltarea bolilor cardiace comparativ cu cei care nu consumă deloc.

Cercetătorii din China şi Olanda au examinat datele din 15 studii anterioare în care participanţii au fost observaţi timp de 10 ani. NY Daily notează că, per total, cei care au mâncat mai multă brânză aveau un risc cu 14% mai scăzut de dezvoltare a bolilor cardiace şi 10% mai puţin predispuşi la accidentele vasculare.

Integral pe DescoperaComentarii

gica,contra Inseamna ca Becali nu sufera cu inima !

9 decembrie 2017 17:01

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Pe o linie genealogică a unei familii de zece generații, numai o generație e creștin-practicantă (islamist-practicantă, hinduist-practicantă, buddhist-practicantă), restul fiind creștini numai de Crăciun și Paște sau deloc. Pe acea linie genealogică intervin bolile cu și fără leacuri pe care le moștenesc și creștinii-practicanți. Sufletele lor se îmbolnăvesc din Focurile Iadului nematerialnic, Domnul Dumnezeu refuzînd să întrețină viața în ei.

7 decembrie 2017 18:19

Eugen Daca totusi apar tulburari cardiace inseamna ca nu ati apreciat corect cat inseamna "cantitati mici" si ati consumat ori mai mult, ori mai putzin. Asteptam alte studii si mai stiintifice care sa ne funizeze indicatii mai clare, cu cantitati si cu ore precise.

7 decembrie 2017 13:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.