Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Polițistul Dan Ciprian Sfichi a fost operat pe creier de către o echipă formată din 10 medici, după ce acesta a fost atacat cu sabia de către un traficant de droguri. Primele semne după intervenție sunt foarte bune!

Cel care a făcut anunțul că polițistul a ieșit din comă este chiar un prieten foarte apropiat.

„Acum câteva minute soția lui Ciprian i-a dat telefonul în mâna lui ca să își audă fetițele în timp ce vorbea cu ele. Ciprian a dus telefonul la ureche singur să le poată auzi! Dumnezeu a făcut minuni! Există Dumnezeu și există minuni, există medici buni! CIPRIAN TRĂIEȘTE! CIPRIAN RĂSPUNDE LA STIMULI! CIPRIAN SE VA FACE BINE! Să ne rugăm pentru el și Dumnezeu îl va face bine! Azi e o sărbătoare mare și s-au întâmplat minuni pentru El!”, este mesajul postat pe pagina de socializare de către unul dintre prietenii polițistului rănit.

Integral pe Click!Comentarii

Uta Bravo ma bucur ,nu te cunosc nu ma cunosti dar nu uita primul foc in infractor al doile in aer ,cine stie ordinea?? sper ca nimeni ,mai ales coleii tai, ca ei sunt credibili !!

7 decembrie 2017 11:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.