Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat joi, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, că modificarea legilor Justiției ''va bulversa justiția română", iar ''dorința de a pune sub control acest domeniu este mai puternică decât rațiunea''.

Prezent la sediul CSM, Lazăr a fost întrebat de jurnaliști cum explică modul în care deputații au votat amendamentele la legea privind statutul magistraților.

Integral pe AgerpresComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul LEGEA 5 IISUS 5, MARIA 5; LEGEA/LEGILE 15 Dumnezeu 15; LEGE 12/4 HRISTOS 12, ILIE 4; Lege 4/8 ILIE 4/8; Legi 7/4 Hristos 7, Ilie 4; LEG.EA. LEG-Genele, EA-Elia. Genele Lui Hristos și Elia; LEG.ILE. LEG-Genele, ILE-Ilie. Genele lui Dumnezeu Ilie. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definițiile, prin care sînt create legile.

7 decembrie 2017 18:48

v Citind comentariile se pare ca Lazarica nu pre este "inteles". Daca legile actuale sint atit de "bune", de ce dureaza atita un proces, de ce nu se recupereaza pagubele, de ce sint date atitea NUP-uri, de ce se intenteaza procese adversarilor politici in apropierea alegerilor, de ce forurile internationaleanuleaza atitea hotariri ale judecatorilor nostrii, etc.

7 decembrie 2017 16:20

COMUNISTU Mai Lazare, procurorul, este AVOCATUL STATULUI, nu este MAGISTRAT. El , acuza in numele statului, avocatul din barou apara, in numele acuzatului si MAGISTRAUL JUDECATOR, judeca si emite o hotarare. De aia este MAGISTRAT . Pe cale de consecinta, voi procurorii, actionati in numele statului in numele si cu respectarea legii. Voi nu legiferati, voi aplicati legile facute de legiuitor. Si, conform Constitutiei, va desfasurati activitatea sub indrumarea MInisterului Justitie. Dixit.Respect Constitutia si legile tarii.

7 decembrie 2017 13:41

Lavinia Mergi la biroul de relatii cu publicul, dobitocule, sa afli ca Legile trebuiesc schimbate, revizuite si armonizate cu legislatia europeana... Ceea ce se cere de toata lumea... Doar ca va trebui sa raspundeti si asta nu va convine de fapt... La munca trantorilor!!!

7 decembrie 2017 11:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.