Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Noi manifestatii sunt anuntate, pentru joi, la Parlament, care dezbate modificarile le legile justitiei. Fostul ministru Vlad Voiculescu a lansat un apel catre romani sa mearga sa protesteze la Parlament, unde se afla "o gasca de golani cu gura mare care calaresc tara de ani de zile si vor sa si-o treaca pe persoana fizica fara a mai fi deranjati", potrivit news.ro.

Protestele sunt convocate, ca de fiecare data, pe Facebook, fiind programate sa se desfasoare zilnic, intre orele 17.00 - 23.55, pana in 9 decembrie, la Parlament, unde ar urma sa se voteze in aceste zile modificarile la legile justitiei. Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a lansat un apel catre romani sa mearga sa protesteze la Parlament, unde "Ciordache face din nou ce stie sa faca".

Integral pe HotnewsComentarii

Lingaul Vladut ,baiat frumos dar pueril,nu vezi ca golani sunt de ambele perti ,astea suntmanifestatii sau alea in Parlament cu hartie higienica scrisa.nedezvoltati ,DD va asteapta !!??

7 decembrie 2017 11:51

Mare figura acest Vlad Voiculescu! Atitudine tipica de ONG-ist sorosist: galagios, agresiv si degraba dispretuitoriu de tot ce e romanesc. Cei ca el fac zgomot mare din nimic pentru a acoperi orice alta voce, pentru a da impresia ca sunt singurii detinatori ai adevarului, motiv pentru care revendica puterea pe care n-o pot obtine pe cai constitutionale. Deviza lor e "Jos cu ei, tu-le muma-n c...! Corupti, necorupti, jos cu ei, ca n-avem timp sa mai asteptam pana la alegeri!"! Flutura de zor drapelele Uniunii Europene pentru a provoca anarhia atat de necesara unei Noi Ordini Mondiale. Inainte de toate insa acest guraliv Vlad Voiculescu, economist, fost ministru in guvernul Ciolos, ar face bine sa lamureasca daca citostaticele traficate oficial prin "reteaua" sa ilegala erau intrutotul gratuite si dezinteresate. Pe urma mai putem sta de vorba.

7 decembrie 2017 11:08

S-ar zice că nimic nu-i desparte mai tare pe politicienii noștri decât Marea Unire. Președinții celor două Camere, Dragnea și Tăriceanu, au lipsit de la parada militară de Ziua Națională (unde la tribuna oficială erau președintele Iohannis și premierul Tudose), Făcând paradă de separatism. Doar ei și UDMR n-au serbat 1 Decembrie. Anul trecut s-au supărat fiindcă n-au fost invitați de Iohannis (ca fiind penali), acum s-au supărat ca văcarul pe stat fiindcă au fost invitați. De altfel, în ultima vreme (de la Tel Drum încoace), Dragnea și Tăriceanu s-au certat cu toată lumea: cu președintele, cu justiția, cu sindicatele, cu multinaționalele, cu ONG-urile, cu ambasadorii, cu UE, cu Ziua Națională, ba chiar și cu SUA. T.Serbanescu.

7 decembrie 2017 10:59

Mircea Vlad, las-o moale...... Uita-te si la mizeria PDL-PNL pe care ati lasat-o in urma pseudo-guvernarii voastre.... Nu te mai caca, ca puteeee

7 decembrie 2017 10:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.