Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Gabriela Firea anunţă că îl dă în judecată pe preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, după ce acesta a afirmat că ar apăra un grup de interese din industria taximetriei. Replicile, urmare a anunţului primarului Capitalei potrivit căruia vor fi „reguli clare” pentru cei care practică taximetria.


no author
Nicolae Oprea
755 vizualizări astăzi, 15:39

Distribuie:

"Domnul Buşoi va trebui să producă dovezi ale apropierii mele de vreun grup de interese, în caz contrar urmând să suporte rigorile legii. Înţeleg, până la un punct, adversitatea politică şi nevoia organică a domniei sale de a mă ataca pentru a se valida în funcţia pe care o deţine, dar nu pot accepta la nesfârşit ca astfel de alegaţii, iresponsabile şi agramate, să fie lansate în spaţiul public fără consecinţe. În plus, precizez că declaraţia mea nu a făcut referire la nicio companie şi la niciun sistem alternativ de transport, ci doar la aducere la zi a regulamentului privind taximetria, având în vedere exclusiv respectarea legii şi protejarea intereselor cetăţenilor. Încercând să mă acuze pe mine că acţionez în mod partizan, fără să menţioneze măcar în interesul cui anume, dl Buşoi este cel care are de fapt o atitudine partizană, făcând lobby în favoarea unor beneficiari precizaţi explicit", a declarat, miercuri, Gabriela Firea.

Reacţia edilului vine după ce Cristian Buşoi a afirmat că motivul real al deciziei primarului privind regulamentul celor care practică taximetria ar fi "un lobby puternic, mulţi bani şi beneficii câştigate de un grup de interese apropiat primarului general".

Integral pe GândulComentarii

NOI UBER taxi, opereaza in Romania, dar transfera beneficiile si plateste IMPOZIT Statului Olandez. Cu nerusinare, UBER poate fi apelat numai de telefon mobil, fara indicarea tarifului, nimic. Clientul se trezeste ca primeste pe telefonul mobil sau pe tableta, cu sume nerusinate de la aceasta banda de hotzi. Dna. Firea ar fi trebuit sa-i desfiinteze inca din 2015, sa le sechestreze masinile, pt frauda la impozite. Asta este complicele de fraude ale PNL, USR, PMP si Busoi caricatura.

7 decembrie 2017 8:37

Tom Sawyer Tot noi: bați câmpii cu grație! Lasă-i să vorbească pe cei care au folosit erviciul de taximetrie al UBERlui.

7 decembrie 2017 7:56

TOT NOI UBER taxi, opereaza in Romania, dar trasnfera beneficiile si plateste IMPOZIT Statului Olandez. Cu nerusinare, UBER poate fi apelat numai de telefon mobil, fara indicarea tarifului, nimic. Clientul se trezeste ca primeste pe telefonul mobil sau pe tableta, cu sume nerusinate de la aceasta banda de hotzi. Dna. Firea ar fi trebuit sa-i desfiinteze inca din 2015, sa le sechestreze masinile, pt frauda la impozite. Asta este complicele de fraude ale PNL, USR, PMP si Busoi caricatura.

7 decembrie 2017 7:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.