Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului a municipiului Braşov a fost deschis, miercuri seara, de primarul George Scripcaru, care a pornit iluminatul festiv de sărbători în oraş şi a aprins luminiţele în Bradul de Crăciun, în prezenţa a sute de persoane.


''Vă urez să aveţi un sfârşit de an liniştit, cu bucurii, cu sănătate, alături de familiile dumneavoastră. Să vă bucuraţi de sărbătorile care vin şi vă invit ca până la sfârşitul anului să participaţi la toate evenimentele culturale pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră", a spus primarul de pe scena amplasată în apropierea Bradului de Crăciun.

După aprinderea iluminatului festiv, pe scenă au urcat trupele Proconsul şi celebra formaţie britanică Smokie, pentru un concert programat a dura peste două ore.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul BRAȘOV 13 TIȘBITUL 13; Brașov 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11; B.R.A.Ș.O.V. B-13 Enoriași, RȘ-Roșu, A-Alb, O-Ordine, V-Via. Enoriașii 13 în roșu și alb după ordinea de la via Lui Hristos și Tișbitul. Enoriașii sînt numerotați cu 13 deoarece și numele Lui Hristos și al meu conțin cîte 12 litere iar ei vin după noi. Via e Lucrarea din Ceruri pe Pămînt.

7 decembrie 2017 2:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.