Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

”În cazul în care conducerea PSD nu îl dă afară nici acum pe Şerban Nicolae din partid, înseamnă că îşi asumă public grobianismul, mojicia, agresivitatea şi nesimţirea lui. Înseamnă că aprobă comportamentul lui deviant şi că acceptă ca Şerban Nicolae este reprezentativ pentru PSD. Ceea ce înseamnă că intră în conflict definitiv cu bunul simţ, cu decenţa, cu politeţea, cu respectul faţă de oameni, cu civilizaţia”, a scris Ludovic Orban, pe Facebook.


Comentarii

Serban Nicolae Ionute, te-as iubi nonstop!

7 decembrie 2017 23:31

@ 7 decembrie 2017 15:08 Amice, am spus foarte clar că nu agreez metoda madamei Cosette Chichirău de a-l provoca pe Șerban Nicolae, problema e că madam Cosette nu l-a jignit vulgar sau ordinar pe ăla, l-a făcut șofer al grupului criminal organizat, apoi l-a acuzat că fură, dar Șerban Nicolae a trecut la vulgarități de mahala, ceea ce e cu totul inadmis. Am mai spus clar că bideul Șerban Nicolae dacă avea un dram de minte, discuta calm cu madama aia, iar lucrurile se lămureau cumva la urma urmei. Faptul că imbecilul Șerban Nicolae a trecut la jigniri vulgare excesive, i se impută în totalitate, demonstrând că idiotul ăla e un bou adult cretin. Restul cu scuza celor 700 de amendamente cred că e lămurit. Nu înțeleg la ce hârtii tipărite te referi, nu printate, că printate ca și cuvânt e inexistent în limba română, apoi referitor la amendamentele respective, din câte știu ăia de la USR au tot propus amendamente la amendamentele PSD-ului, dar PSD-ul i-a dat la o parte neconsiderând nici unul din amendamentele USR. În altă ordine de idei, acest USR e un fel de rahat praf ca și partid, e un fel de mișcare populară nebăsistă, dintre care amândouă, atât cea băsistă cât și USR-ul, n-au doctrină politică, deci sunt două găști aiurea care mestecă-n cloaca de fecale politică împuțind atmosfera. Deși după mine, USR-ul, așa confuz cum e ca și gașcă politică e deasupra PMP-ulelor lui Băsescu. Te-am lămurit?

7 decembrie 2017 20:31

@@11:56 Scuze, reiau in forma cofrecta! Mai omule, n-ai vazut cine a provocat toata tevatura? Ce cauta cretina aia cu camera telefonului pe Serban Nicolae? Ea era acolo pe post de parlamentar sau de reporter pentru feisbuci? Si pe ce ton, cu ce vocabular i se adresa pesedistului! Spunea pe urma la TV ca a facut tot circul deoarece era nemultumita de turnura dezbaterilor. Dar circul cu hartiile alea cu insulte, cand si unde au fost printate? Nu cumva USR-istii au venit cu ele de acasa tocmai ca sa insulte, sa faca circ si sa provoace scandal? In loc sa vina cu amendamente serioase, echilibrate, de imbunatatire a legii, asa incat nici magistratii sa nu mai poata face ABUZURI, dar nici politicul sa nu poata face presiuni, tinerii USR-isti au aratat ca sunt ignoranti in materie de tehnica legislatiiva, dar foc de pregatiti in tehnicile anarhiste! Pe urma schelalaie ca primesc replicile pe care le merita.

7 decembrie 2017 15:08

@@11:56 Mai omule, n-ai vazut cine a provocat toata tevatura? Ce cauta cretina aia cu camera telefonului pe Serban Nicolae? Ea acolo, parlamentar sau reporter pentru feisbuci? Si pe ce ton, cu ce vocabular i se adresa pesedistului! Spunea pe urma la TV ca a facut tot circul deoarece era nemultumita de turnura dezbaterilor. Dar circul cu hartiile alea cu insulte, cand si unde au fost printate? Nu cumva au USR-istii au venit cu ele de acasa tocmai sa insulte, sa faca circ si sa provoace scandal. In loc sa vina cu amendamente serioase, echilibrate, ca sa imbunatateasca legea, asa incat nici magistratii sa nu mai poata face ABUZURI, dar nici politicul sa nu poata face presiuni, tinerii USR-isti au aratat ca sunt ignoranti in materie de tehnica legislatiiva, dar foc de pregatiti in tehnicile anarhiste! Pe urma schelalaie ca primesc replicile pe care le merita.

7 decembrie 2017 15:00

bucurestean capitalist Da`....."chitaristu` lu` peste", penalu` de Orban ,n-a facut-o curva pe actuala ....Prim Vice a PNL ? Acu` vreo.....cativa ani ??? Aud...???

7 decembrie 2017 12:29

@ 7 decembrie 2017 11:23 Bine, bine, dar legile justiției nu fac parte din Codul Penal, cod care conține toate legile țării? Se vede că modul meu de exprimare a fost o leacă deficitar, probleme e esența la care mă refer eu, însă tu amice o tot scalzi aiurea și încerci s-o lălăiești divagând de la subiect. Insultele mele sau porcărerile nu sunt decât alintări ce-i drept o leacă acide, dar ele răspund acelorași insulte sau porcăreli ce-ți aparțin, așa ca să fim chit, dar dacă te amuză, e bine. Nu înțeleg ce vrei să zici acolo cu te citez, ” o idee mai coolt decât tine.” Dacă vrei s-o englezești referindu-te la cool, ca OK sau mișto, așa să fie, dar am impresia că nici tu nu prea știi ce vrei să zici. Iar dacă tu ești oltean, m-am lămurit. Eu sunt ardelean, asta pentru cultura ta generală, dacă n-ai ghicit pân-acum! Dar faptul că tu-l lingi pe Șerban Nicolae atribuindu-i un munte de demnitate, asta numai cool nu e, e căcat pur și-n cantitate muntoasă. Cum dracul ți-a trăsnit prin cap să-l elogiezi pe idiotul ăla în așa hal? Dar dacă vine de la tine, plus că ești și oltean pe deasupra, atunci nu mă mai miră nimic!

7 decembrie 2017 11:56

@@ Wow, pai tu spuneai, in doua postari chiar, cum ca cele 700 de amendaemte ar fi fost la Codul Penal (care o fo' mai demult!), nu la legile justitiei! Acum o intorci ca la Sibii? In ce priveste porcarelele si insultele cu care ma tot gratulezi, chiar ma amuza. Imi arata ca te ustura si ca te deranjeaza ca cineva pare cu o idee mai coolt decat tine. Ce sa-ti fac? M-a facut mama oltean ...

7 decembrie 2017 11:23

@ 7 decembrie 2017 8:23 Băi atoateștiutorul nimicului, cele 700 de amendamente noi la legile justițitiei sunt menționate aici într-un articol de presă, așa că eu nu cred că minte autorul acelui articol. Tu citești numai titlurile și apostrofezi postacii care zic de rău contra cozilor de topor împuțite ale PSD-ului? Tu ești prost de deștept ce ești, bolovanule! Nu te mai bate cu tesla-n boașe că le știi pe toate că habar n-ai de nimic, dar ești bun la lins bucile tartorilor PSD. Du-te-n păcatele tale de nărod!

7 decembrie 2017 10:04

I-auzi braul si la habarnistul asta! "700 de amendamente la Codul Penal"! Pai asta nici nu stie care e motiivul de galceava! Este vorba de legile justitiei, cocosel. Iar 700 de amendamente inseamna vreo 7 coduri nou-noute! Astea sunt amendamente-joc de glezne, ca sa obstructioneze 7 ani adoptarea unei legi. Cel mai mare cusur al bolovanilor de prosti este sa-i suspecteze pe cei destepti de prostie!

7 decembrie 2017 8:23

@ 7 decembrie 2017 1:01 Băi hamericanule din Ferentari, ologule deontolog, moralistul sulii ce ești tu, văd că acum nu te mai dai stilat și ai adoptat limbajul vulgului. Deci tu pupincuristule bolșevicesc fezandat, îl ridici în slăvi pe bideul Șerban Nicolae? După ce că Șerban Nicolae nu e decât o altă coadă de topor împuțită și incultă a PSD-ului, tu ologule deontolog îl vezi din cecitatea în care bâjbâi în closetul Șerban Nicolae un munte de demnitate? La adjectivul munte ai nimerit-o, dar muntele de Șerban Nicolae nu e decât un deal de căcat împuțit, nimic mai mult. Referitor la modul de apărare, un om cu mintea limpede și lipsit de aroganță neântemeiată, proceda altfel cu individa care evident l-a provocat pe excrementul Șerban Nicolae, anume putea discuta pe un ton calm, iar lucrurile se limpezeau undeva la urmă. Problema e de etică și moralitate, atât, nu e vorba despre a ține isonul cucoanei, care evident că l-a provocat pe cretinul ăla de bolșevic împuțit într-un mod cu care eu nu sunt de acord, dar provocarea cucoanei poate fi eventual scuzată de ticăloșia PSD-ului de a impune cu o nemernicie nemaiântâlnită 700 de amendamente noi la Codul Penal, amendamente noi care nu au fost puse-n dezbaterea parlamentului. Hai sictir, pupincuristule ordinar!

7 decembrie 2017 5:02

Ludovice, dupa ce i-ai pupat gaozul denuntatorului si, galant, mana Lulutzei, ai devenit pishat! Tu mai indraznesti sa te privesti in oglinda? Tu dai lectii, ma, care racneai ode admirative pentru Iohannis?! Putea herr Klaus sa fie Adolf in persoana si nu se merita sa te dai in stamba de slugoi in halul ala! Pai Serban Nicolae e un munte de demnitate fata de tine! Tu ce-ai face daca o catzea lauza ar sari sa te rupa ca te-ai apropiat fara sa stii de puii sai urdurosi? Nu te-ai apara? O pupi si pe aia-n gaoz?!

7 decembrie 2017 1:01

Radu Ionut ia-te de mana cu grobianul de Nicolae si dosul de pamla sa-l simta mama care a facut un idiot ca tine.

7 decembrie 2017 0:02

Ionut Mai betivule, dar nesimtita de Chichirau( sic!) de ce l-a facut penal pe Serban Nicolae? Eu ii trageam nesimtitei un dos de palma peste fleanca ca sa-i zboare borsul, sa nu mai provoace!

6 decembrie 2017 22:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.