Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Rusia a fost interzisă la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang 2018 (Coreea de Sud), iar sportivii care a putea concura sub drapel neutru se gândesc să boicoteze competiţia. Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a reacţionat imediat printr-o declaraţie dată după o întâlnire cu muncitorii de la o uzină din Nijnîi Novgorod. Putin şi-a apărat sportivii motivând că decizia este un politică şi că nu le va interzice acestora să participe la Jocurile Olimpice de iarnă: "Toate acestea au aerul unei decizii fabricate şi motivate politic. Noi vedem asta, iar eu nu am nicio îndoială în această privinţă. Fără cea mai mică îndoială, noi nu ne vom opune, nu-i vom împiedica pe sportivii noştri să ia parte la Jocurile Olimpice", a spus Putin, citat de agenţia RIA Novosti.

Preşedintele Federaţiei Ruse şi-a menţinut poziţia în continuarea declaraţiei: "Important este că în concluziile Comisiei executive a CIO este scris că nu a existat niciun sistem guvernamental de susţinere a dopajului. Este o concluzie importantă", a continuat liderul de la Kremlin.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.