Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deputatul USR Cosette Chichirău a anunțat miercuri că intenționează să-l acționeze în instanță pe senatorul PSD Șerban Nicolae, după ce l-a apostrofat pe acesta pe holurile Palatului Parlamentului și i-a cerut să-i ceară scuze pentru jignirile primite în cursul aceleași zile.

"Trebuia să se uite la mine și să-mi spună că-și cere scuze. Dar, după cum vedeți, el iese ca să facă spectacol la camere, dar nu are capacitatea să-și ceară scuze uitându-se în ochii mei. A mai spus că a lucrat personal la acest proiect. Bineînțeles că a lucrat personal, pentru că acest proiect îi scapă pe ăștia de pușcărie", a spus deputata USR după ce senatorul Șerban Nicolae a plecat în sala de plen, unde are loc ședința de plen a Camerei Deputaților care dezbate proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor.

Integral pe AgerpresComentarii

cucu S-a vazut si madam cacalau in parlament si se crede tot la mahala !!!!

7 decembrie 2017 9:29

U Simptome de afectiune bipolara, cu manifestari schizofrenice - la aceasta femeie usr-ista. Privirea fixa, incrancenata, delir verbal indus de imaginatie si psihic labil. Necesita control psihiatric si terapie intensiva la spitalul de boli nervoase dr. Obreja.

7 decembrie 2017 9:07

Erata Cristina GUSETH

7 decembrie 2017 9:06

#Catalin Inimosu Care frumoasa, Cataline? Asta-i urata ca dracul, mai ales pe dinauntru. E dusa cu pluta! Poate ai ocazia sa vezi cum caraie doua ciori cand isi disputa ceva. Exact privirea asta si pozitia asta a capului le au! Iar ciorile sunt pasari destepte. Bine dresate, stancutele (specie de ciori) pot reproduce pasaje din vorbirea umana mai abitir decat papagalii. Asta reproduce pagini intregi din propaganda sorosista, din care s-a adapat si preoteasa basista Monica Macovei, inca de la inceputul anilor '90, de pe cand conducea ONG-ul intitulat pompos "Comitetul Helsinki pentru drepturile omului", sau asa ceva, finantat prin "Fundatia Soros". Se poate spune fara teama de a gresi ca sorosismul este lichidul miotic ce a asigurat translatarea "en douceur" a procurorilor comunisti in slujba capitalismuluii globalist. Cum nucleul sorosisto-macovist infiltrat in inima statului roman n-a putut s-o faca ministru al justitie pe panarama aia de "romanca" analfabeta Cristina Gusth, a nimerit-o cu alta podoaba neaosa, madam Prrruna, de os securist, iar pe Cosette Chichirau (Doamne, ce cacofonie onomastica!) vivandiera Parlamentului. NISTE CIORI !!!

7 decembrie 2017 9:03

Gheorghe Craioveanu Bai nae, tu ai curul in loc de cap, de aia te tot caci pe gura, curule!

7 decembrie 2017 1:43

Ba e schizo! Ce face cu curul ei o priveste, dar artzagul la adresa altora ne priveste pe toti, deoarece introduce mahalaua chiar si acolo unde Ceausescu a lasat loc pentru eleganta, frumusete, arta si mandrie nationala. Si nu din mostenirea lui de la Scornicesti, care a fost neglijabila, ci din munca si sacrificiile cetatenilor Romaniei, acum, in genere, pensionari. De aceea a si denumit impozanta cladire "Casa Poporului"

7 decembrie 2017 0:29

nae Asta-i anal-ista ! Uite ce ochi bulbucati arata , cred c-o are-n cur !

6 decembrie 2017 21:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.