Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

UPDATE: Sunt aproape 500 de protestatari acum în fața Parlamentului, au fost și momente mai tensionate și incidente între protestatari și jandarmi, după ce câțiva dintre protestatari au încercat să blocheze circulația rutieră.

Circa 50 de persoane s-au adunat la Palatul Parlamentului pentru a protesta faţă de adoptarea legilor justiţiei, manifestanţii având fluiere şi pancarte pe care scrie ”Hoţii”, ”Trezirea români! Statul a fost deturnat”etc.

Manifestanţii s-au adunat în faţa intrării dinspre Parcul Izvor a Palatului Parlamentului, iar jandarmii au început să instaleze garduri care să-i împiedice să treacă strada pe troturarul dinspre Parlament.

Protestatarii scandează ”Justiţie, nu corupţie”, ”Hoţii”, ”Noapte hoţi, ziua mafioţi”, ”Go, go, go/ Dragnea la bulău”, ”PSD, ciuma roşie”.

Integral pe MediafaxComentarii

@v, zis si cacat Bai excrementule lidrrii fundatiei lui Soros in Romania au fost doar psd-isti si Renate Weber de la ALDE. "Politia politica" DNA a arestat mai multi politicieni de la PD-L decat de la PSD. Cat de handicapat poti sa fii?

7 decembrie 2017 8:52

v, liderul postacilor psd Pai cum sa mi-l aresteze pe Adrian Nastase, pe Elena Udrea suge-as cacatul?

7 decembrie 2017 3:57

Astia-s aplaudacii abuzurilor din justitia transformata in politie politica! Niste halucinati, care cred orbeste ce li se spune pe feisbuci, convinsi fiind ca ideile ce le-au fost inoculate de propaganda sorosista le aveau inca din burta mamicilor lor!

7 decembrie 2017 1:13

@v, zis si cacat Mai v de la wc, cat de scarbos poti fi? Si ambasadorii occidentali sunt manipulati de "binom"?

6 decembrie 2017 23:59

v Mi se pare "interesanta" demonstratia. Acestora le place justitia actuala care l-au condamnat pe nedrept pt omor pe un ins nevinovat, sau pe Rarinca, etc, ca nimeni nu raspunde in sistemul judecatoresc pt greselile comise, etc.

6 decembrie 2017 23:17

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul JUSTIȚIA 8 DUMNEZEU 8; JUSTIȚIE 14 MARIA 14; Justiția 12 HRISTOS 12; JUSTIȚIA 8/13 TIȘBITUL 8/13; JU.STIȚI.A. JU-Judecata, STIȚI-Tișbitul, A-Alb. Judecata albă a Lui Hristos și Tișbitul. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care a fost creată Instituția Statului, JUSTIȚIA.

6 decembrie 2017 22:09

Filimon Niste tampiti care stiu o singura placa, pt care primesc 50 lei/zi de la finantatotii PNL &Co, de fapt din finantari externe.... Tampitzii strazii...

6 decembrie 2017 21:16

Gheorghe Craioveanu Parlamentarii PSD au uitat ca au fost alesi ptr "programul de guvernare" si nu ptr trecerea justitiei sub comanda politica! Voteaza ca oile, la comanda magarului conducator de turma.

6 decembrie 2017 21:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.