Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Administrația Porturilor Maritime a fost de acord să treacă un teren în proprietatea Primăriei Agigea. După câțiva ani, a răscumpărat 15% din suprafață cu 1,7 milioane lei.

O tranzacție suspectă cu un teren de aproape șase hectare din Portul Constanța Sud-Agigea a ajuns în atenția procurorilor după 15 ani.
Terenul s-a vândut cu 6.000 de euro, la licitație. Peste cinci ani, 15% din teren au fost achiziționate de 80.000 de ori mai scump.
Povestea începe în 1994, când Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța (fosta Administrația Portului Constanța) și Primăria Comunei Agigea semnează un proces-verbal prin care s-a dispus grănițuirea dintre proprietățile statului român și cele ale comunei Agigea.

Integral pe România LiberăComentarii

v Din pacate astfel de lucruri nu sint singulare. Toata industria noastra (chiar si cea performanta a fost vinduta pe nimic, in general strainilor). Cei care au facut podul din fotografie, sau drumul au foast niste "timpiti", ei nu mai pot realiza nimic decit doar sub conducere straina?

6 decembrie 2017 23:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.