Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

În cei 60 de ani de carieră artistică, Johnny a vândut peste 110 milioane de discuri şi a înregistrat mai bine de 40 de albume. În curând va fi pe piaţă ultimul său album.

Johnny Hallyday, pe numele său real Jean-Philippe Smet, dispare la vârsta de doar 74 de ani, răpus de un cancer la plămâni contra căruia lupta de mai bine de un an, a anunţat soţia sa, Leticia, într-un comunicat transmis AFP, reluat de toată presa franceză. "Johnny Hallyday a plecat. Jean-Philippe Smet a decedat în noaptea de 5 decembrie 2017. Scriu aceste cuvinte fără să le cred. Cu toate astea, aşa este. Bărbatul meu nu mai este", au fost cuvintele emoţionante ale soţiei lui Johnny. "Ne-a părăsit în această noapte aşa cum a trăit de-a lungul vieţii, cu curaj". Cântăreţul, compozitorul şi neobositul om de scenă anunţa recent că pregătea pentru anul viitor un turneu rock şi blues, după ce susţinuse seria de magnifice concerte "Vieilles canailles" în Franţa, Elveţia şi Belgia, împreună cu Eddy Mitchell şi Jacques Dutronc.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.