Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"Romani,

Tara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste noua decenii, el a inchinat Romaniei toate puterile, cu devotament si rabdare.

Am pierdut, ca voi toti, un parinte. O pierdere personala si o pierdere pentru intreaga Natiune. In aceste clipe grele, suntem uniti in suferinta noastra.

Cu infinita iubire si principii puternice, Regele Mihai a inscris in cartea Neamului cea mai valoroasa pagina din istoria contemporana.

Bunatatea si iertarea sa au invins toate relele secolului trecut. Intelepciunea lui a asigurat continuitatea identitatii noastre, in momente de grava abatere de la mersul firesc al tarii. Regele nostru a fost o parte din fibra Statului roman.

Prin intreaga sa viata, tatal meu a continuat legatura Familiei Regale cu natiunea romana. Pentru ziua noastra de maine, el ne-a daruit ziua lui de astazi.

Incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei. Cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui meu, voi continua sa servesc interesele fundamentale ale poporul roman.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!"


Comentarii

Sa fie clar Nu exista nici un fel de Casa Regala , ci cel mult familie regala si...atata tot !

6 decembrie 2017 15:48

CETATEAN Te imbeti cu apa rece, cucoana Margareta ! N-apuci tu si cu Duda-Iepurasul de sters la popu, sa mai reprezentati ceva in Romania. Ce-ai facut tu, si cu anturajul tau, benefic pt Romania ?! Decat sa te-mpreunezi cu un neica-nimeni, huiduit de romani.

6 decembrie 2017 8:15

UNFORGIVEN Cam nepotrivita asta cu "incepe un nou timp" , parca nu prea era momentul acum, in zi de mare tristetze. PS: Un fel de "Regele a murit, Traiasca Regele" !!!

6 decembrie 2017 7:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.