Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Într-o lume în care majoritatea canalelor media sunt controlate de interese și de bani, neoferind nimic mai mult decât posibilitatea unui comentariu în subsolul articolelor sale, Facebook pare singurul refugiu pentru noi, nu?

De ce?

Ne simțim în „siguranță”. Suntem „înconjurați” de prietenii nostri din „bulă”;
În general, prietenii sunt de acord cu părerile noastre, încercând să ne susțină, chiar dacă nu ne împartășesc întotdeauna ideile și convingerile. Acesta este instinctul e-prieteniei sociale;
Chiar și pentru cei mai timizi dintre noi, Facebook este platforma care ne ajută să fim mai radicali.

Totul a început cu studenții din campusurile mari americane care au vrut să se conecteze unii cu ceilalți. Au urmat mai apoi pozele cu pisici și câini, Farmville, campanii de marketing integrate ale multinaționalelor, publicitatea targetată. Iar acum ajungem la politică. Și probabil că asta este destinația finală a Facebook: POLITICA.

Integral pe RepublicaComentarii

5 decembrie 2017 17:52 și 5 decembrie 2017 18:01 Băi nenicule, tu nici măcar nu faci parte dintr-o subspecie de animale, ești un vierme bolșevicesc fezandat. Adică după rectul pe care-l porți pe umeri, nea prezidentul e dubios că s-a îmbrăcat cândva într-un hanorac roșu la acea manifestație din P-ța Universității, când lumea ieșise-n stradă contra OUG 13? Atunci era 14 Ianuarie, dacă-mi aduc aminte bine, era iarnă, era ziua imediat următoare acelui OUG 13 odios, iar geaca roșie era evident gândită pentru ca președintele să fie mai bine văzut, în primul rând de la cei care-l păzeau, care la momentul când au vrut să împingă manifestanții din calea președintelui, acesta s-a opus. Problema era atunci nu geaca roșie care e dubioasă pentru cei care au fejecții-n cap ca tine, ci era protestarea împotriva acelui OUG 13, lucru care după tine era firesc, nedubios, democratic, revoluționar, comunistoid împuțit, iar ultimul adjectiv nu ți se adresează ție, ci completează adjectivele precedente referitoare la acel mod. Nene, se vede că iarăși ne întâlnim cu opinii diferite, diferența dintre noi e că tu postezi pentru ca să câștigi o pâine mai albă, eu numai din proprie convingere ca și consumator de presă. A dat atunci Iohannis guvernul jos? NU! Atunci de ce mesteci rahat? PSD-ul și-a dat ulterior jos atât premierul cât și guvernul, că gloata aia împuțită nu știe decât să-și susțină tartorul care-i conduce indiferent că respectivul e un BOU incapabil și penal pe deasupra. PSD-ul a dovedit că nu știe decât să facă politică de cocină, pentru că e format numai din grohăitoare. Dar ei nu sunt dubioși, sunt normali, sunt stalinisto-leniniști, sunt marxiști revoluționari împuțiti, deci sunt buni, de răi ce sunt. Hai sictir că aiurezi!

5 decembrie 2017 18:45

In titlul de mai jos este vorba de GEACA ROSIE Trimitere, desigur, la geaca marelui democrat Klaus Werner Iohannis, care si-a indeplinit cu brio datoria de a media conflictele din societate, indemnandu-i pe protestatari si incurajandu-i sa mearga la guvern si sa-l dea jos. Din fericire, protestatarii au ramas pasnici si nici guvernantii nu i-au lansat pe jandarmi impotriva lor, cum a facut Basescu in 2012. Daca iesea o nenorocire ca atunci, pe unde scotea camasa falnicul sas cu geaca rosie?

5 decembrie 2017 18:01

E dubios pen'ca umbla in geaca, penal dovedit si roman vopsit. La fel de dubios este ca are postaci nazisti si rasisti ca tine, de o rara vulgaritate, pentru care toti "romanii sunt tigani imputiti" si nazisti inarmati, pur si simplu, cu box, pistol si pusca, precum acel Sandel Manea, sau cum il cheama, din Piata Victoriei, care a facut sambata trecuta dovada elocventa a subspeciei de animale din care faceti amandoi parte si pe care domnul Iohannis va merita din plin!

5 decembrie 2017 17:52

Klaus Meine Articolul se vrea interesant. dar e scris numai ca să umple o pagină, în rest articolul enumeră posibilitățile pe care le oferă Feisbucile, după care se ajunge la o concluzie referitoare la cenzură. Deși are obiect, articolul are și nu are dreptate, asta în ideea că cenzura funcționează automat fără ca o persoană în carne și oase să analizeze propunerea de cenzură sau blocare a unui mesaj sau a unei știri. Mai e p-aci un postac constipat care se vrea profet, ce elogiază articolul, după care trage el concluzia că Feisbucile n-au făcut bine că au produs succesul de a-l pune președinte pe Iohannis pentru că e un politician dubios. Hm! Intersant! Dubios? Păi nu a fost mai bine că politicieni nedubioși ca Ion Iliescu sau Traian Băsescu au ajuns președinți ai României? Primul o fosilă comunistă împuțită, al doilea un marinar rebutat dar un securist ceaușist împuțit au făcut un pustiu, pardon un deșert de bine țării noastre. Ăsta de acum e sas, nu e bun că e dubios, e mai arian, nu e bine, poate că ar fi fost mai bine să fie legionar sau radicalist, ca să nu fie dubios. Băi postacule, tu care te pretinzi profet, ești constipat la minte nene! Să nu care cumva să iei un purgativ, că n-o să-ți ajungă pempărșii să-ți bandajezi căpățâna, iar la final oricum te vei căca pe tine!

5 decembrie 2017 17:03

Iata un articol extraordinar! Cinstit si in cunostinta de cauza! Conceput ca un mijloc facil de comunicare intre oameni, facebook-ul a devenit un instrument de invrajbire, de spionare si de manipulare. Un fenomen care da dependenta mai nociva decat orice drog pervers si o capcana in care naivii si credulii cad ca mustele pe o hartie cu lipici special. Cele mai nevinovate victime sunt, din pacate, copiii, care, in mod natural, nu sunt inca vaccinati impotriva escrocilor, a reclamelor mincinoase, a jocurilor periculoase si a tot felul de manipulatori, inclusiv a toata gama de spioni. Dar nu numai copii cad victime, ci si oamenii de buna credinta, dar naivi si creduli. Asa se si explica "succesul" unor "proteste" organizate pe Facebook, sau al ajungeri in fruntea bucatelor a unor politicieni dubiosi, precum Klaus Wener Iohannis in fruntea Romaniei. Dar raul cel mai mare il constituie pervertirea copiilor si a tinerilor, care nu mai citesc nimic din cartile adanc chibzuite, dearece au ajuns sa creada ca stiu din recomandarile celor care ii manipuleaza d pe Facebook, Adeseori am criticat articolele celor de la "Republica", dar cu articolul acesta analitic si la obiect, ca o operatie de microchirurgie pe creier, fac o treaba o treaba extraordinar de buna, avertizandu-i pe cei ce vor sa auda de pericolele la care se expun, faand publce pe Facebook tot ce fac, ce au si ce cred in beneficiul hotilor, escrocilor si al manipulatorilor!!!

5 decembrie 2017 13:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.


Te-ar mai putea interesa și...

Brexshit

19 noiembrie 2018 11:20

Iohannis, în săptămîna neagră

18 noiembrie 2018 18:17

DJ Cioloş cîntă fals

15 noiembrie 2018 21:45

Anonimi, personalităţi, vedete

15 noiembrie 2018 11:47

Votul împotriva României

14 noiembrie 2018 20:46