Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Zile negre pentru Laurette Atindehou. Ciprian Nistor, soţul închis la Penitenciarul Gherla, cere chiar el divorţul de celebra mulatră şi îi aduce acesteia acuzaţii extrem de grave. Principalul motiv pentru care afaceristul timişorean va ajunge la tribunal este infidelitatea nevestei.

În luna februarie, Laurette Atindehou (34 de ani) se căsătorea în Penitenciarul Jilava cu afaceristul Ciprian Nistor. Spunea că este fericită, însă în noiembrie au apărut primele zvonuri despre divorţ. Mulatra s-ar fi plâns unor apropiaţi de faptul că soţul ei o terorizează cu telefoanele şi că o urmăreşte prin interpuşi, simţindu-se ca într-o colivie, motiv pentru care urma să ceară divorţul.

Iată că partenerul ei de viaţă i-a luat-o înainte şi va face solicitările către Judecătoria Sectorului 1, chiar săptămâna aceasta. Iniţial, totul părea banal: doi soţi care se despart pentru că unul dintre ei se află închis la Penitenciarul Gherla, unde ispăşeşte o pedeapsă de 15 ani, pentru evaziune fiscală de 3 milioane de euro, şi o nevastă liberă, în buricul Bucureştiului. Iată însă că acum situaţia se complică, deoarece timişoreanul o acuză pe mulatră de prostituţie, în plus, are dovezi în acest sens.

Integral pe Click!Comentarii

ariciul Baiiii duuuute???Adica tu ai evazionat bujetul cu atata,iar ea ,e prostituata ai?Maiiii blegule?Auzit-ai ce a spus un scriitor de-al nost cum ca casatoria este a mai legala forma de prostitutie?Adica cand fimeia nu lucreaza in productie se cheama ca consuma.

5 decembrie 2017 12:24

Moarte Psd-ului Si pt politicieni de ce nu se dau asa mari pedepse doar cu suspendare pt luare de mita..

5 decembrie 2017 10:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.