Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”Am citit răspunsul celor doi derbedei aflați în fruntea Parlamentului la declarația Departamentului de Stat al SUA. Atât tonul cât și conținutul sunt de o gravitate extremă și parcă venite din alte timpuri… cele în care „agenturilii străine” erau de vină pentru tot ce se întâmpla rău la noi. SUA nu sunt partenerul strategic al Parlamentului sau al parlamentarilor României. Nici al Guvernului, și nici măcar al Președintelui. Statele Unite ale Americii sunt partenerul strategic al poporului român. Dacă poporul român va permite acestor derbedei să îl reprezinte, să îl întoarcă din drum și să îl ducă spre groapa istoriei… atunci da, probabil că asta merită. Probabil că asta merităm”, a scris Vlad Voiculescu pe pagina de Facebook.


Comentarii

CLONȚ de RUBIN vlade, de ce nu ești conștient că trebuie să fii consultat de un psihiatru? Deși, cu eliminarea prostiei din cap e o problemă. Încă!

30 noiembrie 2017 8:58

Bine, bine, da' de COMUNICATUL AMBASADEI BRITANICE (la București, n.m.) ce zici?! Citez: * * * Ambasada Marii Britanii arata ca "este responsabilitatea ROMÂNIEI sa decida cu privire la lLEGISLAȚIA PROPRIE, in conformitate cu CONSTITUȚIA si cu procedurile parlamentare".* * * - așa încât, între noi doi fie vorba, putem să ne punem de acord asupra faptului că sugi EURO-poolla-transatlantică-TTIP (contra sporirii capacității de ”absorbție” de ”fonduri” de EURO-ȘPAGĂ FREE-TAX, n.m.)? Cu respect, Paulus

29 noiembrie 2017 22:39

Ba Vlad mergi si canta lui Hans Klemm. Poti sa-i ei si microfonul, la cate scene ai participat cu el ....

29 noiembrie 2017 22:32

Gicu JUST...!

29 noiembrie 2017 20:57

Apel la luciditate P$D a fost votat de exact 17% din poporul cu drept de vot, iar cei care l'au votat n-au votat pentru gratierea penalilor. E perversiune pura sa spui ca P$Dragnea are endorsmentul poporlui pentru trucurile pe care le face in justitie.

29 noiembrie 2017 20:23

Mihai are dreptate!

29 noiembrie 2017 17:24

@v&je Ati venit si voi kkati de serviciu? Locul vostru ein wc!

29 noiembrie 2017 17:00

v Cu toate ca Voiculescu a fost in gasca lui Ciolosica mi se parea ca este mai elevat, dar m-am inselat. Astia nu inteleg principiul democratiei ca sint la guvernare cei care au majoritate in urma unor alegeri? Pe ei nu i-a impiedicat nimeni sa cistige eialegerile, sa formeze guvernul, parlamentul sa formeze ei o majoritate, etc. sa conduca tara cum vor ei

29 noiembrie 2017 16:51

@29 noiembrie 2017 16:31 Daca-si iau americanii mana de pe Romania, la luarea Transilvaniei sau imparirea cu Ungaria ii mai ajuta si rusii. Nu-i asa Cetatean Ciuruit.? N-ai mite ca ti-a fost ciuruta sau asa te-a facut ma-ta?

29 noiembrie 2017 16:36

HAJRA' MAGYOROK Acesti indivizi defilau cu lozinca "Suntem mandri ca suntem romani". Dobitoci ce sunt nici macar nu vad ca si ungurii s-au aliat lor. De ce? Sunt ei mandi ca sunt romani? Parca ziceau ca pentru ei ziua de 1 decembrie e zi de doliu. Asa si cred, numai dobitocii care-si apara interesele lor nu vad ca UNGURII se bucura de RUPTURA cu AMERICANII. EI ( ungurii) si-o doresc de aia VOTEAZA cu CRETINII. Numai asa statul roman va fi slabit si ODATA si ODATA se va putea RUPE ROMANIA si TRANSILVANIA va fi a lor. Nu vor renunta niciodata la asta. Dupa ce 1000 de ani au stapanit Transilvania credeti ca pot uita?! Acesti indivizi ( Dragnea si Tariceanu) prin tot ce fac si ce-au facut sunt de fapt DUSMANII ROMANIEI. Isi apara propriile interese mintind poporul cu mariri de SALARII Acest popor care a uitat ca tot PSD a marit salariile imediat dupa 1990 si pana in 2005 de a trebuit sa se taie patru zerouri. In 15 ani LEUL s-a devalorizat de 10 000 de ori. Mai vreti asta? Uitati-va si la dobitocii de serviciu care comenteaza mai jos. Pentru mine care stiu si ungureste pot sa strig: HAJRA' MAGYOROK!

29 noiembrie 2017 16:31

Gheorghe Craioveanu Eram sigur ca numai imputiti de postaci platiti de penali PSD-Alde comenteaza pe aici..

29 noiembrie 2017 13:55

CETATEAN CIURUIT Ei bine, vom continua cu Guvernul PSD legal si democratic votat de Popor. Sa vedem daca, USA va bombarda cu napalm Romania, asa cum a facut-o in Vietnam, Iran, Irak, Afganistan. Mama voastra de nenorociti tehnokakati, ong-isti, ciolosisti, golani fara meserii si munca cinstita, nu mai aveti rabdare pana in 2018 sa aleaga Romanii, in mod pasnic si democratic. Puneti de-o Lovitura de Stat, nenorocitilor, finantati si asmutiti de senili batrani ca acest Klemm !

29 noiembrie 2017 13:41

Ai nostri ca brazii... Aveti perfecta dreptate d-le Vlad Voiculescu . Dealtfel si pana acum acest popor a primit ceeace a meritat, adica ce si-a facut cu mana lui ! De unde nu e, nici Dumnezeu nu da.

29 noiembrie 2017 12:23

Miranda Voluntarul sef, face pe fata mare... Derbedei sunt cei care urla prosteste in strada... de-am-boulea, fara sa citeasca altceva decat pagina de facebook!!!!!! La ce ONG mai functionezi???

29 noiembrie 2017 12:18

@Je - sa ne scuze inaltimea voastra, un domn de o extraordinara delicatete in exprimare.

29 noiembrie 2017 10:39

Je Derbedeu esti tu bah, cu tot neamul tau de bisnitzari de medicamente. Ar trebui sa fii tras la raspundere pentru ofensa adusa autoritatilor prin exprimarea ta grobiana si de mahala. Astia sunteti si am vazut de ce sunteti in stare cu "guvernul meu" si cu postarile porcoase si vorbe neigienice de pe aici.

29 noiembrie 2017 10:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.