Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul patron al FC Brașov, Ioan Neculaie, a fost condamnat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, anunță newsbv.ro.
Potrivit sursei citate, omul de afaceri îşi dorea să se relaxeze la o partidă de vânătoare, într-o pădure de lângă Braşov, însă în ultimul moment a văzut că automobilul său avea pană la o roată. Neculaie ar fi început să ţipe la angajatul său, ar fi scos arma şi a început să tragă şi în celelalte roţi. Vecinii milionarului au auzit împuşcăturile şi au chemat Poliţia, care a descins la faţa locului. Ulterior, pe numele lui Neculaie s-a deschis un dosar penal, iar cauza a ajuns pe rolul Judecătoriei Braşov.

Rejudecând cauza în aceste limite, magistrații l-au condamnat pe Ioan Neculaie la pedeapsa de 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Sentinţa este definitivă.

În plus, judecătorii au decis suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare aplicată într-un alt dosar (pentru ucidere din culpă, după ce o persoană şi-a pierdut viaţa într-un accident de muncă din 2008 pe platforma Roman. Din acest motiv, instanţa a dispus executarea în întregime a acestei pedepse alături de pedeapsa aplicată prin decizia de astăzi, inculpatul executând în final pedeapsa de 2 ani închisoare.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.