Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, joi, întrebat despre creşterea preţurilor, evidenţiată în ultima perioadă, că Guvernul nu poate limita preţurile, el arătând că Executivul trebuie să ia măsuri ca veniturile să crească.

Dragnea a fost solicitat să comenteze acuzaţiile opoziţiei lansate cu ocazia dezbaterii moţiunii de cenzură, referitoare la faptul că există o creştere a preţurilor, pe care Guvernul nu o recunoaşte.

„Dar Guvernul nu trebuie să recunoască sau să nu recunoască nişte preţuri! Guvernul nostru asta face, prin toate măsurile – veniturile românilor să crească. Este foarte simplu. Noi ne uităm la nişte instituţii respectabile care spun că puterea de cumpărare a crescut cu 14% la pensionari şi cu 12% la salariaţi. Când s-a făcut această analiză s-a luat în seamă şi creşterea preţurilor”, a spus Dragnea.

Integral pe MediafaxComentarii

Liviu Dragnea A venit momentul ca să luăm imediat măsuri de mărire a salariillor și veniturilor. Tocmai de aceea salariile noastre, nu ale voastre băi proștilor, vor crește imediat cu alte 16.000 de lei, iar salariile voastre vor mai crește cu alți 125 de lei începând cu 1 Ianuarie 2020. Cum spuneam salariile noastre ale celor din administrația de stat locală și centrală vor mai crește imediat cu alți 16.000 de lei, iar salariile voastre băi proștilor, băi dar proști mai sunteți, proștilor, vor mai crește peste 2 ani și-o leacă numai cu 125 de lei, din care 120 de lei se vor întoarce la bugetul de stat sub formă de taxe și impozite de solidaritate și proletariat. Votați Liviu Dragnea președinte al României! Votați numai PSD! De ce? Păi pentru că futem România și pe toți românii în cur și asta ne ocupă tot timpul!

24 noiembrie 2017 1:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.