Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Comisia specială parlamentară privind legile Justiţiei a decis joi ca preşedintele României să nu mai poată refuza numirea judecătorilor şi procurorilor.

Astfel, membrii comisiei au abrogat articolul aflat în vigoare din Legea statutului judecătorilor şi procurorilor, potrivit căruia preşedintele României poate refuza o singură dată numirea judecătorilor şi procurorilor.

Propunerea de eliminare a acestei prevederi a aparţinut Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România şi a fost preluată de ALDE.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Doru Foarte bine!!!!!

23 noiembrie 2017 17:40

v Toti Ghiolbanistii, ii pling de mila lui Ghiolbanis ca nu mai poate el hotari cine este judecator, sau procuror. Cred ca indiferent de cine este presedinte acesta nu ar trebuii sa aiba influenta asupra judecatorilor sau procurorilor. Daca sistemul judecatoresc este independent, ar trebui sa hotarasca ei cine are dreptul la acete functii.

23 noiembrie 2017 15:52

Vasile deja vu , in 2004 cand stiau sigur ca iese nastase bombonel presedinte ii umflau cu pompa mandatul si puterile care sic au cazut in mana lui basescu ! Acum ii scad din atributii si parca il vezi peste doi ani pe dragnea presedinte cu parlament majoritar din actuala opozitie , ce m-as mai distra !

23 noiembrie 2017 14:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.