Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Mihai Tudose, către Opoziţie: Vă dăm personal manualul de clasa a V-a. Dacă acolo sunteţi, e în regulă
.”Aţi vorbit despre haosul din Educaţie. Vă reamintesc că acesta e primul an din mulţi ultimi ani când manualele şcolare au fost la timp, la începutul şcolii. Nu au mai învăţat după fiţuici, ca pe vremea dumneavoastră. În al doilea rând, am finalizat construcţia a 46 de grădiniţe, 24 de şcoli... Ăla de clasa a cincea, pentru dumneavoastră, vi-l dăm personal. Dacă acolo sunteţi, e în regulă”, a spus Mihai Tudose, deranjat de râsetele parlamentarilor din Opoziţie.

"Tot în moţiunea dvs am citit ceva foarte grav, anume că Educaţia ar fi în declin şi că elevii nu ar avea manuale. În lumea dvs nu erau manuale. Diferenţa anul acesta faţă de anul trecut: anul trecut s-au cheltuit pe manuale şi pe acele suplimente 700 de miliaone de lei. Anul acesta s-au asigurat toate manualele cu 40 de milioane de lei. Poate mai puneţi nişte întrebări despre unde şi cine a cheltuit banii respectivi"


Comentarii

Socotitorul Cititi aici sa vedeti si voi cum "dusmanii poporului" au scumpit alimentele ca sa compromita constructia socialismului multilateral dezvoltat in scumpa noastra patrie Republica Socialista Teleorman http://www.comisarul.ro/articol/poza-zilei-adevar-vs-minciuna_920308.html V-au dat 100 de lei in plus pe luna si va iau 200 de lei scumpirile!

23 noiembrie 2017 12:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.