Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Horia Brenciu şi-a încercat norocul, anul acesta, cu un spectacol de Crăciun, la Sala Palatului, însă iată că numeroşii lui fani au cerut chiar şi cea de-a treia reprezentaţie. Prin urmare, artistul va cânta pe 8, 9 şi 10 decembrie.

Sunt colegi de bancă la emisiunea ”X-Factor”, însă în luna decembrie vor deveni rivali pe plan muzical, la Sala Palatului. Horia Brenciu (45 de ani) a reuşit performanţa de a-l egala pe Ştefan, la primul lui concert de Crăciun.

Cum biletele din 9 şi 10 decembrie s-au epuizat rapid, iată că el a venit în întâmpinare fanilor cu un nou spectacol, programat pe 8 decembrie. Mai mult, marţi, la Gala Premiilor TV Mania, Brenciu a fost desemnat ”Cel mai bun jurat”, premiu pe care l-a ridicat Maria, fiica soţiei sale, solistul fiind prins cu un concert în Timişoara.

Bucuros nevoie-mare, acesta şi-a manifestat bucuria pe Facebook: ”Este primul Concert de Crăciun împreună! Voi sunteţi vinovaţi pentru cel de-al treilea spectacol de la Sala Palatului, v-am pregătit cel mai bun show. Iar dacă pun la socoteală şi faptul că am fost desemnat juratul anului, deja mă consider cea mai răsfăţată persoană din Univers”.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.