Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon a transmis că nu are nicio obiecție față de autoritățile de la București, cu excepția uneia – unioniștii.

„I-am expediat președintelui Iohannis o invitație să vină într-o vizită oficială în Republica Moldova. Deocamdată nu am primit răspuns. Noi cu românii nu avem nici-un fel de probleme cu excepția uneia: că ei îi susțin pe unii de acolo, unioniștii care vor să distrugă statalitatea noastră. La acest capitol niciodată nu vom găsi compromis. Frați, frați dar brânza e cu bani. Stați acasă, veniți în ospeție. Chiar l-am servit pe ambasadorul României cu vin de-al meu de acasă. Veniți la mine în beci, vă servesc cu un pahar de vin, cu mămăligă dacă vreți, dar stați acasă”, a spus președintele moldovean pe rețeua de socializare ok.ru, citat de portalul Deschide.md.

Integral pe CotidianulComentarii

Patriot de Dâmbovița Păi e mult mai bine să avem dubluri, două guverne, doi președinți, etc... dacă ferească sfântu' se întâplă ceva... are cine să ne jupoaie pe mai departe!

24 noiembrie 2017 0:52

Ionut Bine ca noi suntem fraieri si dam Moldovei ajutoare in bani, le scolim copiii gratis in Romania. Stai linistit dodoane, avem noi problemele noastre, nu le vrem si pe ale voastre.

23 noiembrie 2017 19:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.