Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Kaufland România a inaugurat primul program naţional pentru carne de porc 100% românească, în parteneriat cu Cooperativa Agricolă „Ţara Mea” şi cu sprijinul Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură şi al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Denumită Raftul Românesc, iniţiativa creşte prezenţa cărnii de porc autohtone la raft în magazinele Kaufland, sprijinind astfel dezvoltarea micilor fermieri români. Programul susţine în mod durabil dezvoltarea capacităţii de producţie interne a cărnii de porc şi răspunde cu o soluţie la faptul că în România, circa 60% din carnea de porc din comerţ provenea din alte ţări. Programul va avea un circuit complet de la fermier la raft, crescând semnificativ prezenţa cărnii de porc româneşti în reţeaua Kaufland România. Programul include peste 50% dintre fermierii mici şi mijlocii din România, şi le oferă acestora garanţia preluării integrale a porcilor născuţi şi crescuţi în ţara noastră, precum şi sprijin pentru dezvoltare şi consiliere.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.