Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Întrucât, tot nu există destulă asistenţă la meciurile din Liga I, propun ca partida Dragnea – DNA, etapele următoare, să se mute pe Naţional Arena, disputându-se civilizat.


Mi se pare mult mai practic/comod/elegant, decât să organizăm, o dată la două săptămâni, un meleu spontan, în stradă, la uşa sediului Direcţiei.

Astfel, ştim la ce peluză stau ai lui Dragnea, ştim în ce sector va fi înghesuită presa, cum vor fi amplasate forţele de ordine - jandarmul devenind steward-agent de securitate -, ce sectoare vor ocupa reprezentanţii societăţii civile.

Pe Rădulescu îl punem direct arbitru video, că lui îi place să expună la tv toate aberaţiile care-i trec prin cap, iar la centru, pe Codrin Ştefănescu, pentru că el se bagă mereu, la mijloc, de bună voie şi nesilit, fluierând henţuri şi faulturi, în general, mai prost decât Haţegan, în Irlanda de Nord.

Integral pe GândulComentarii

nae DAR PE "GEACA ROSIE" UNDE-L PUI ? SI EL E STRADIST-MUIST !

22 noiembrie 2017 12:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.