Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Judecătoarea Gabriela Baltag a cerut marți, în plenul CSM, sesizarea Inspecției Judiciare pentru a se verifica dacă prezența procurorului-șef al DNA și a altor magistrați la dezbaterile organizate de Grupul pentru Dialog Social, în care s-au discutat aspecte cu caracter politic, respectă obligațiile statutului.

Integral pe AgerpresComentarii

Pentru nae si V ( v mic) Pe voi doi numai de prostie v-ar putea scapa cineva. Nu vreau sa insinuez nimic, asa ca:nici o sansa! Ramaneti asa cum sunteti: niste imbecili!

22 noiembrie 2017 17:12

nae Pai de unde sti ca nu se ling la fofo "v"-ule? Daca "haituitii" dna-ului ar avea coaie , ca bani au destui , ar mai fi cate-o posibilitate sa ne scape de "binomisti" !

22 noiembrie 2017 12:45

v Cred ca degeaga face d-na Baltag sesizari ca se va duce unde vor muschii sai Chiovesoaica. Se vede ca este foarte sigura de ea ca este sustinuta in toate guvernarile. Nu mai scapam de asta decit cind se va pensiona, eventual. I-a stat "foarte bine" alaturi de Porca, se potrivesc perfect.

22 noiembrie 2017 12:31

nae La cine te referi d-le Vasile ?La LCK ?

22 noiembrie 2017 11:56

Vasile cozile de topor ies la iveala in vremuri tulburi!

22 noiembrie 2017 11:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.