Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Eugen Preda, liderul "Clanului Sportivilor", banda de interlopi care a furat arme din unitatea militară de la Ciorogârla, a fost eliberat în baza legii recursului compensatoriu.

Preda avea de ispăşit o pedeapsă de 12 ani la Penitenciarul Focşani, după ce a furat 62 de militraliere, pistoale şi muniţie, alături de mai mulţi complici de la un depozit de muniţie din apropierea Capitalei.

Şeful clanului Sportivilor, Eugen Preda, a fost eliberat din pentenciarul din Focşani, locul în care a fost încarcerat în ultimii patru ani.

Condamnat în 2013 la 12 ani de închisoare pentru furt de armament din incinta unei unităţi militare, Eugen Preda nu a recunoscut niciodată faptele de care a fost acuzat.

Condiţiile improprii din penitenciarele româneşti i-au redus însă considerabil timpul petrecut după gratii. Şeful temutului clan bucureştean al Sportivilor este doar unul dintre beneficiari ai legii recursului compensatoriu.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.