Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un atac demenţial, o defensivă deplorabilă. Cam aşa poţi caracteriza Liverpool în ultima perioadă. Sevilla reprezintă o fortăreaţă. De mai bine de un an, nimeni n-a reuşit să se impună pe Ramon Sanchez Pizjuan. Barcelona a fost ultima care a plecat învingătoare de pe arena pe care a pierdut Cupa Campionilor în '86, în faţa Stelei.
Firmino şi-a început recitalul după nici două minute de joc. Wijnaldum a centrat dintr-o lovitură liberă, iar brazilianul a reluat la colţul scurt, pe lângă Rico. Sevilla a încercat să revină pe tabelă, dar bara l-a salvat pe Karius la acţiunea lui Nolito. Mane a redus la tăcere publicul andaluz, la 20 de minute de la golul lui Firmino. Senegalezul a marcat primul lui gol în Liga Campionilor, cu o lovitură de cap, după o deviere a lui Firmino. Nouarul "Cormoranilor" şi-a continuat recitalul, marcând pentru 3-0 după o ratare a lui Mane. În tribune, suporterii au fost surprinşi cu lacrimi în ochi. Câţiva s-au ridicat şi au părăsit stadionul.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.