Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

1. Paguba de 20 milioane euro și 30 milioane lei în fonduri europene există și România a fost executată de UE pentru aceste sume. Prin urmare, cei care plătesc în clipa de față în afacerea Tel Drum sunt contribuabilii români. Sechestrul pe avuțiile dlui Dragnea și acoliților săi este pus pentru a garanta recuperarea banilor în cazul că aceștia sunt găsiți vinovați. Deci, buni de plată suntem ori noi, ori echipa Dragnea.

2. S-a pus sechestru pe averea dlui Dragnea până la concurența sumei de 27 milioane euro. Deci, a avut pe ce să pună sechestru DNA. Și în socoteală nu intră celebrul domeniu feudal cu castel din Alexandria, pe care dl Dragnea avu inspirația divină să-l treacă în proprietatea fostei sale consoarte și actuală tovarășă de dosar, Bombonica Prodana, prin partaj, în 2015, taman când, ia te uită, au început anchetele OLAF pe Tel Drum.

Integral pe RepublicaComentarii

@ 22 noiembrie 2017 19:38 Nenicule, iar dramatizezi? Nu e vorba despre harakiri aici, iar mie îmi e peste mână să mă duc să citesc colecția ziarului Adevărul de atunci. Problema era alta, anume o explicație clară despre implicarea lui CTP în binomul paralelipipedic despre care faci aluzie undeva mai jos. Simplu, nu-i așa? Păi nu prea e, pentru că tu încerci să mă aburești cu insinuări subversive despre CTP și alte basme. Tu ai convingeri liberale? Hai să fim serioși! Adică tu ai căutat cu lumânarea noii liberali și i-ai găsit la PSD? Că la pemepulele lui Băsescu mi-e greu să cred că ai ajuns din convingeri liberaliste, iar ăia numai liberali nu sunt, ăia sunt un fel de căcat praf folcloric, dar care s-ar vrea popular, dar nu e deloc. Alți liberali nu există, nici măcar în partidul ăla legionar al lui Bogdan Diaconu. Dar în cazul tău, n-ar fi de mirare să fii adeptul liberalismului legionar al lui Diaconu, după convingerile radicaliste pe care le ai. Succesuri!

22 noiembrie 2017 19:55

Pardon, iunie Scuze!

22 noiembrie 2017 19:39

@19:10 Nu zau?! Si ce-ai vrea tu? Sa marturisesc ca eu l-am ucis pe John Kennedy? Ca eu am scris, de fapt, Talmudul? Sa-mi marturisesc aici si acum pacatele? Sa scandez numele Sfantului Klaus? Sau ce? Sa-mi fac seppuku, ca sa ma crezi tu?! Daca crezi si te multumesti cu ce-ti spun, bine, daca nu, la fl de bine! Ai putea sa te duci insa la Biblioteca Centrala de Stat, ceri colectia ziarului Adevarul din luna iulie 1990 si citesti ce scria CTP imediat dupa 14-15 iunie. Ca acum e mare anti- fata de ce era atunci ar putea fi o evolutie fireasca, dar NU, omul vaneaza si el un ban acolo, orice ESCU principial. Eu am avut meru convingeri liberale, le am si acum, dar nu mai pot fi cu PNL-ul actual, ci cu alti liberali. Care? Ghici!

22 noiembrie 2017 19:38

@ 22 noiembrie 2017 17:11 Nenicule, ești tot evaziv și neconcludent. N-are a face nimic din ce s-a întâmplat cu mineriadele și cu CTP-ul de azi. La vremea respectivă nu agream Adevărul, ci preferam ziarele liberaliste sau țărăniste, sau Magazinul ca și cultură generală, completate de Radio Europa LIberă. Dar ce afirmi tu cu elogierea minerilor de către CTP e greu de acceptat pentru mine ca și real. De ce? Pentru că am văzut în ultimii ani destule emisiuni unde protagonist era CTP explicând cele întâmplate nu numai în cazul mineriadelor ci și-n cazul lui Decembrie 1989, iar ce spunea CTP diferă de ceea ce afirmi tu cu niște insinuări gratuite. Mă îndoiesc că ai fost manifestant democratic și golan între ghilimele bucureștean la mineriada respectivă, pentru că acum ai alte convingeri politice de extremă stângă, iar protestatarii studenți golani de atunci erau contra stângii și a tovului Iliescu. Deci tu dacă ai fost la acea manifestație, ai avut epoleții cu stele pe umerii uniformei albastre de milițian, d-aia n-ai mâncat elogiile minerilor pe spinare administrate cu târnăcopul. Ca de obicei divaghezi, îmi dai niște exemple leșinate, când eu te-ntreb la obiect concret niște lucruri clare și niște explicații pertinente. Dar tu ori mă trimiți la Talmud, ori la Moscova, deci n-are rost să mai bați apa-n piuă aiurea. Hai sictir!

22 noiembrie 2017 19:10

@@15:47 Incepi sa fii nostim cu presupunerile! Adevarul este ca in mai-iunie 1990, fiind inca mai tinerel, participam cat puteam de des la manifestatia din Piata Universitatii, cu riscul de a-mi pierde job-ul la o importanta institutie de presa si cultura. Cum nu am urcat vreodata la tribuna, speram sa nu am vreo problema la servici. In nefasta zi de 13 iunie, eram de servici dupa amiaza si, fiind ocupat cu alte treburi, habar n-am avut ce se intamplase inca din zori in Piata. Cand am aparut la servici, toti cei prezenti s-au holbat la mine ca la o stafie. Vazndu-ma uimit de intrebare, mi-au explicat ca un coleg, ce purta se pare si ceva stele pe epoletul de rezervist, le spusese razand ca as fi mancat in cursul diminetii o bataie sora cu moartea in Piata Universitatii si chiar saltat de baieti! Am reusit sa rad, dar numai eu stiu ce am simtit, dandu-mi seama ca nu trecuse neobservata prezenta mea printre "golani". In fine, dupa ce au venit si minerii, cine crezi ca le canta osanale minerilor si lui Iliescu in ziarul "Adevarul", pe atunci foarte citit? "Simpaticul" tovaras CTP, altfel un ziarist de o neobisnuita forta a cuvantului scris sau rostit. Zarurile s-au tot rostogolit intre timp, dar "simpatia" a ramas ...

22 noiembrie 2017 17:11

@ 22 noiembrie 2017 15:19 Nebibicule Paulus, de ce divaghezi de la subiect? Eu te întreb una, iar tu vii cu alte povești nefondate. Dacă vrei să fii consecvent, atunci vino cu o explicație la obiect. Cu esență demonstrativă, nu cu bătut apa-n piuă aiurea. În ceea ce privește metafizicăriile talmudice la care mă trimiți tu, prefer să nu intru-ntr-un domeniu aiurea și care ține de cele sfinte sau mai puțin sfinte. Eu prefer realitatea științei bazată pe concret și nu pe închipuiri. Deci tu bați apa-n piuă aiurea, plus că nici nu vii să demonstrezi cert ceva. Te credeam mai isteț, dar te bazezi numai pe cacialmale de decor afișate ostentativ, bazate pe păreri închipuite. Apropo, tu ești și acel Dydy Sfiosu, așa că eu înțeleg că nu-ți place mutra lui CTP, dar asta n-are a face nimic cu ceea ce gândește personajul, sau cu ceea ce face individul respectiv. Apropo, când a apărut prima dată CTP în mediul vizual românesc, mi-a fost extrem de antipatic, dar după destul de multă vreme în care n-am urmărit activitatea lui CTP, mi-am dat seama că o mutră mai puțin fotogenică nu trebuie percepută negativ, ci numai concret ceea ce are-n cap personajul și ceea ce face acesta. La tine se vede că funcționează principiul dulcegăriei muianului în apreciarea cuiva. Apropo, Reinhard Heydrich era un individ chipeș, care a fost un redutabil măcelar de oameni, direct sau indiredt. La fel și Iliescu în 1989, a cucerit sufletele naivilor și credulilor în revoluția cu care Animalul cu mutră relativ agreabilă n-a avut nimic în comun. Pe de altă parte, Ceaușescu n-a avut nici el o moacă hâdă, dar n-are rost că mai continui. Tu ești adeptul Adonisului cu muian dulceag, sau al casapului cu mutră de Narcis? Presupun că pentru tine muianul lui Codrin Ștefănescu e etalonul Făt-frumosului din România?

22 noiembrie 2017 15:47

Shalom Aici, si-n politica facuta de la Herculane ( o satiune praduita si ruinata de PSD ) pana la haznaua3 se vorbeste, de catre niste idioti, despre binom si stat paralel. Astia habar n-au ce reprezinta binomul. Statul paralel stie cineva ce e? Paralel cu cine? Cu voi care furati statul adevarat? Cu voi care va bateti joc de aceasta natie pe care ati indobitocit-o? Cu voi care v-ati facut scoli la private, adica sunt de kkat? Cu voi care v-ati facut scoli doctorale si v-ati dat titluri de doctor, dar in care singurul lucru ce ati invatat era furtul ( numit acolo plagiat)? Cu voi care ati distrus invatamantul, aducandu-l in cea mai jalnica stare din intreaga istorie? Cine vorbeste de acest stat paralel si ilegitim? De ce nu si imoral? Oare un individ casatorit de 5 ori mai poate fi credibil? O fi soarta potrivnica ( sau nepotrivirea) odata, de doua ori, dar nici chiar asa!!!!? Oare imoralitatea acestui individ nu-i paralela cu bunul simt al majoritatii romanilor sau a unui stat normal?

22 noiembrie 2017 15:44

Shalom Oare fiul unui militian dintr-un sat din Teleorman, Dragnea, miltian cunoscut si recunoscut nu numai de consateni, dar mai ales de sefii lui pentru harnicia cu care taia porcii inainte de Craciun, nu este educat paralel cu un stat normal? Oare nu de la taica-su a invatat sa santajeze oamenii? Nu el isi crestea porcii la consatenii sai santajandu-i pentru furtul de porumb de la colectiva? Acest individ paralel cu orice norma de moralitate vrea sa fie presedintele tarii? Oare divortul nu s-a facut pentru a-si salva averea stransa? Ce conteaza ca nu mai stau impreuna? Sigur nu vor mai avea copii care sa le "atace" averea. Raman ei si cei doi copii, iar dupa iesirea din politica (daca nu iese cu picioarele inainte) se vor bucura de averea stransa de la prostitul popor. Mi-e sila de voi toti pupincuristii de mai jos!

22 noiembrie 2017 15:43

@Cenzorului internetului de dedesubt Da, bibicule, protocoalele DNA-SRI, superprobate si recunoscute si de Lazarica Zarzarel, erau doar niste jocuri de gradinita intre Gigel Sereica si Lulutza Piticutza. Pentru restul afirmatiilor tale, rogu-te reciteste (pen;ca cred ca le-ai mai citit) cele fo 2000 de pagini cu comentarii talmudice care te invata cum sa negi evidenta. Spor!

22 noiembrie 2017 15:19

Dydy Sfiosu Ce moac[ de ucigas in derie are CTP-ul! Si ce privire de scapat de la Blaceanca, sectia "Furiosi"!

22 noiembrie 2017 15:18

Codrin Ștefănescu @ 22 noiembrie 2017 13:56 Atoateștiutorule, explică să înțeleagă toți naivii cum e cu binomul statului paralel din care ar face parte nenea CTP-ul. Apropo, kkt-ul pe care l-ar mânca alde ai lui CTP e al ocultei mondiale rozalii? Oculta aia mistică și miterioasă cu iluminații lui George Soros și alți zei necunoscuți prozaicilor nărozi din pulime, pardon, din boborul apludac al lui Adrian Năstase? Tu la ce stat capră o sugi? Sau la ce stat sluj îl înfuleci?

22 noiembrie 2017 14:27

CTPpulea o suge din greu la statul paralel Mai tataie, mai sterge-te si tu le euro-bot ca se vede ce mananci! Dragnea n-o fi usa de biserica, dar asteapta macar sa-si spuna parerea judectorii, nu binomul paralelipipedic, din a carui manutantza faci parte si tu. Ca pe voi va stim perfect al cui kk il mancati.

22 noiembrie 2017 13:56

pilic Aiureli,abureli, CT-ule ,hac, hac,hac.

22 noiembrie 2017 12:52

Paulus: așa e, ”contribuabilii” (EURO-iobagii, n.m.) plătesc, dar asta doar pentru că Statul Român ori nu vrea, ori nu e înstare să le bage bandiților (dela CE, n.m.) pumnul în EURO-bot (așa cum a procedat, printre altele, acum ceva timp ... AUSTRIA, când cu scandalul subvențiilor încasate de zeci de mii de țărani austrieci în baza unor declarații ... false, n.m.), nu-i așa?!

22 noiembrie 2017 9:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.