Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

reședintele Klaus Iohannis va participa miercuri, la Ploiești, la dezbaterea "Orașele României la 100 de ani de la Marea Unire", a anunțat purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi. "Dezbaterea are loc în contextul în care ne apropiem de intrarea în anul Centenarului Marii Uniri. Este un prilej important în care se poate trage linie, se poate face o analiză în legătură cu locul în care se află România în acest moment, în ce stadiu de dezvoltare sunt comunitățile României, dar este și un prilej important pentru aleși să-și informeze cetățenii în legătură cu perspectivele pe care le au în vedere privind dezvoltarea zonelor rurale și urbane în România în perioada următoare", a informat Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni.

Integral pe AgerpresComentarii

@v, postacul de servicu al PCR v, voi rromii sigur veti vota candidatul psd, fmm.

22 noiembrie 2017 20:29

v Ghiolbanis face o pauza intre "excursiile" in strainatate pe banii nostrii, si-is face campanie electorala pt viitoarele alegeri. Urmeaza sa vedem citi Romani il vor mai vota la viitoarele alegeri, sau poate nu are importanta votul ci cine le numara.

22 noiembrie 2017 12:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.