Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă (43 de ani) cinsteşte memoria tatălui său, jurnalistul sportiv Ioan Chirilă, care a murit în 1999, printr-un text emoţionant în care, printre amintiri, subliniază că, odată cu trecerea timpului, pe nimeni nu mai interesează cine a fost tatăl său.Sub titlul „19 ani fără tata“, Tudor Chirilă, fiul jurnalistului sportiv Ioan Chirilă şi al actriţei Iarina Demian (79 de ani), a publicat pe blogul personal un text în memoria tatălui său, considerat şi astăzi cel mai bun gazetar de sport pe care l-a avut România. „Acum 19 ani tata murea într-o dimineaţă de noiembrie. Între timp ziua asta a pierdut din durere şi a rămas un prilej de amintire. Colegii lui spun că a fost cel mai mare gazetar de sport din istoria României. A scris 29 de cărţi despre fotbal şi alte sporturi. A muncit ca traducător în prima parte a vieţii lui, până să ajungă redactor la Sportul Popular. A avut o cronică duminicală la radioul naţional. Vocea lui era inconfundabilă, la fel cronicile. S-a folosit de o cultură vastă ca să impună un stil unic în care sportul devenea mereu pretext pentru literatură. Cred că a suferit pe ascuns pentru că viaţa l-a împiedicat să ajungă scriitor. Viaţa am fost noi, copiii lui pe care a trebuit să-i crească. A fost un tată la care ne-am uitat mereu în sus, deşi el era atât de aproape de noi“, îşi începe solistul trupei Vama textul.

Integral pe AdevărulComentarii

FBY Kovesi declara cu non-salanta, ca, 88 procurori - oameni ai legii, au violat Legea, si, prin falsificari de dosare, au nenorocit oameni nevinovati. Aceasta femei brutala si proasta, trebuie sa dispara din Justitie, e fiind un pericol social pt justitiabilii din Romania. Crima organizata.

22 noiembrie 2017 18:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.