Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Aeroportul Heathrow a lansat tradiţionala sa reclamă de Crăciun, ce-i are ca protagonişti pe urşii Doris şi Edward. Anul acesta, povestea ne poartă pentru început către prima lor întâlnire, de Crăciun. Finalul poveştii este unul extrem de emoţionant. Reclama de Crăciun a fost produsă de cei de la Heathrow, iar filmările au avut loc în istoricul, acum închis, Terminal 1 al West London. Povestea de anul acesta începe undeva în 1967, conform Mediafax.

Integral pe DescoperaComentarii

PRECIZARE: este vorba despre o (banală) HOMO-"poveste", cu o mortăciune de pluș plasată în prim-plan, asezonată cu doi EURO-autiști segregați spațio-temporal, cu mine cretine & absente, carele (chiar că) nu are ABSOLUT NIMIC de-a face cu Nașterea Domnului (și Mântuitorului, n.r.) Dvs. ... Cu respect, ”redacția”-poollii (cf. Mediafucks - group MEDIA-infracțional, aflat în plin proces de lichidare juridică, n.r.)

22 noiembrie 2017 6:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.