Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Republica Moldova își menține inițiativa includerii pe agenda ONU a problemei privind retragerea trupelor străine de pe teritoriul său, a confirmat marți Ministerul de Externe de la Chișinău, după ce unele mass-media locale au informat că Republica Moldova și-ar fi retras această solicitare, relatează portalul Moldova.org.

Autoritățile moldovene au pledat în mod consecvent pentru retragerea trupelor ruse de pe teritoriul Republicii Moldova, așa cum este stipulat în Acordul privind principiile reglementării pașnice a conflictului armat din regiunea transnistreană a Republicii Moldova din 21 iulie 1992 și în documentele relevante ale OSCE, în special în Declarația summitului OSCE de la Istanbul din noiembrie 1999, indică MAE moldovean.

Integral pe AgerpresComentarii

Vasîli Pătrunjel Păi e nevoie de trupe rusești de amândouă parțile Ukrainei... că dacă nu, nu mai pupăm noi niciodată Chișnăul și Basarabia de Sud – deocamdată stau bine rușii acolo unde sunt... și așa Transnistria nu a aparținut niciodată României!

24 noiembrie 2017 1:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.