Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un asteroid misterios, observat în apropierea planetei noastre, provine dintr-un alt sistem solar, au confirmat oamenii de știință, fiind pentru prima dată când astronomii studiază un obiect care intră în Sistemul nostru Solar din spaţiul interstelar.

Oamenii de ştiinţă l-au numit "Oumuamua" şi cred că ar putea fi unul dintre cele 10.000 de obiecte nedetectate din aproierea spaţiului nostru cosmic, scrie Observator.tv.

Numele său vine de la termenul hawaiian pentru mesager. Se ştie că acest obiect este de o culoare extrem de închisă, absoarbe 96% din lumina care cade pe suprafaţa lui şi este roşu. Această culoare este marca moleculelor organice, care permit funcţionarea vieţii.

Certitudinea originii extraterestre provine dintr-o analiză care arată că orbita pe care o urmează acesta este aproape imposibil de atins în sistemul nostru solar.


Comentarii

Felix Ocnasul @Precizare- Esti un prost!

22 noiembrie 2017 11:22

PRECIZARE: în alte limbi "Oumuamua" înseamnă (și) ”Pizdele lu' alde Mumă-ta de Hahaleră-Ordinară” (cu referire strictă la cetățeanul autointitulat ”oamenii de ştiinţă”, n.red.) și ”este de o culoare extrem de închisă (...) și este roşu (!?) coroborat cu ”această culoare este marca moleculelor organice (?!), care ”permit” ”funcţionarea” (!?) ”vieţii” dă o rezltantă congruentă cu secrețiile organului (genital, n.red.) pe care am avut onoarea să-l ante-menționăm, în amestec cu amestecul obținut din drojdia care-i ține loc de creieri lu' (bou' ăla pocit de Felix-Ocnașul, n.red.) cu o cinzeacă de HCl !!! Cu respect, ”redacția”-poollii

21 noiembrie 2017 21:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.