Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție ar fi trebuit să se pronunța, astăzi, în dosarul în care fostul ministru de Interne, Cristian David, a fost judecat pentru că ar fi primit 500.000 de euro pentru a interveni la fostul prefect de Buzău, Cristinel Bîgiu, în vederea stabilirii dreptului de proprietate pentru o persoană în cazul unui teren de 15 hectare din municipiu, de către Comisia Judeţeană Buzău pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor. Sentința a fost amânată pentru 21 noiembrie. Magistrații au amânat luare unii decizii până pe 5 decembrie.

La ultimul termen de judecată, care a avut loc pe 10 octombrie, procurorul de şedinţă al DNA a cerut ca fostului ministru să-i fie schimbată încadrarea juridică din luare de mită în trafic de influenţă apoi să fie condamnat. În schimb, avocaţii lui Cristian David au cerut achitarea.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Statul paralel Nu-l condamnați, e nevinovat săracul de el, s-a pricopsit numa c-o juma de milion de euro, nici măcar nu e un milion de dolari. Ar face bine parlamentul să-i mai dea un bonus de 2 sau 3 milioane de euro, că e nevinovat săracul, e persecutat, e ostracizat, e condamnat politic și dictat politic de către noi ăștia din statul lateral. Utu-l în gură de nemernic!

21 noiembrie 2017 18:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.