Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Dragi părinți și bunici,

Veţi auzi în perioada următoare mai mult ca niciodată un ins scrâşnind pe sub mustaţă. Să ştiţi că va privi direct înspre noi, copiii şi nepoții voştri. Veţi vedea la televizoare fețe desfigurate de ură, care ne vor jigni cu inverşunare. Dar nu-i nimic, ne-am pus geaca și iarna aceasta!

De o săptămană încoace, Dragnea a început războiul cu „statul paralel”. De acum încolo, totul este pe față şi frontal împotriva progresului, a direcţiei Vest şi a modului de viaţă occidental. Este, de fapt, un război împotriva viitorului copiilor voştri. De aceea iată şi versiunea noastră despre statul paralel.

Am rămas cu veceu în curte, cu jumătăţi de autostrăzi, cu spitalele infecte şi cu tineri plecați ori morţi prin camere de botox, când ele trebuiau să fie de arşi, pur şi simplu din cauza furtului nesimţit şi excesiv. Nu din cauza DNA, nu din cauza judecătorilor, nu din cauza lui Soros, nu din cauza companiilor, ci din cauza hoţilor.

Integral pe RepublicaComentarii

@ 22 noiembrie 2017 6:34 Expando@Taurus Bas Pedal Nene, nu e cazul să te auto-muiești, dar nici să te auto-mao-ești, e ca și când te-ai crucifica singur ca martir al Moscovo-Leninismului. E prea drastic, prea seamănă cu tabloul ăla în care un câine de pripas stă pe coada lui și se linge-n sculă. Deci nu e cazul să dramatizezi în așa hal, e prea de tot. Demonstrează tu care le știi pe toate atât de bine, sau cel puțin așa te pretinzi, care curent ideologic venit din Orientul de sorginte chineză sau cel de sorginte rusofonă e mai evoluat și care dintre acele curente ideologice a dat cele mai bune rezultate în viața de zi cu zi a omului. Sau, mă rog, oricare alt curent ideologic venit din Orientul ăla mare și lat. Dar, sper ca răspunsul tău să fie argumentat și de un grad de civilizație avansat ca rezultat al acelui curent ideologic. Sper totuși că nu o să mă scufunzi în Shinto sau în Bushido. Aștept răspunsul!

22 noiembrie 2017 14:43

@ 21 noiembrie 2017 13:01 Addenndum să știi că și (curva de) mama era și ea tot (cam) ”fascistă” (la cap, n.m.), fapt ce m-a determinat să o combat de pe poziții EURO-maoiste (ceea ce mă fukce să cred că ”mai e în România cineva atât de cretin și de debil încât să creadă măcar o iotă din postarea” mea infectă... Cu respect, Dacian Romanian Pizdoș (ăla cu ”platforma” România 100 buc. EURO-bulangii LGBT-ORL-USR-TFL, n.m.)

22 noiembrie 2017 6:34

CONTINUARE: ”Și doar dacă copiii şi nepoții voştri vor fi ”înfiați” de EURO-BULANGII LGBT-ORL-USR-TFL, doar atunci ei vor putea ”implementa” POPO-”parteneriate” HOMO-”civile”, cot la cot cu cele 3.000.000 de babuini ”migranți” pe care plănuim noi să vi-i băgăm pe EURO-gât!”

22 noiembrie 2017 6:27

@ 21 noiembrie 2017 13:01 Erată Interesantă propaganda fascistă pe care o emanezi atât de vehement. Tu chiar crezi că vei influența pe cineva cu tâmpeniile pe care le-ai mâzgălit în postarea ta? Apropo, ai întâlnit până acum în istoria recentă mondialistă un caz cel puțin în care toată pleava societății enumerată de tine, respetiv, aurolaci, drogați, cei cu mintea tulbure și netoată să se poată măcar organiza pentru a face un miting public? Ești anti occidental, se vede asta din ultima ta frază, problema e alta, anume care dintre emisferele planetei a fost și încă mai este mult mai evoluată și mai dezvoltată atât până-n 1989, cât și după aceea, emisfera vestică sau cea estică ce începe cu fosta URSS? Interesante dejecții postezi acolo atât de pătimaș, dar atât de neconvingător. Chiar crezi că mai e în România cineva atât de cretin și de debil încât să creadă măcar o iotă din postarea ta infectă?

22 noiembrie 2017 1:58

@ 21 noiembrie 2017 13:01 Interesantă propaganda fascistă pe care o emanezi atât de vehement. Tu chiar crezi că vei influența pe cineva cu tâmpeniile pe care le-ai mâzgălit în postarea ta? Apropo, ai întâlnit până acum în istoria recentă mondialistă un caz cel puțin în care toată pleava societății enumerată de tine, respetitv, aurolaci, drogați, cei cu mintea tulburea în netoată să se poată măcar organiza pentru a face un miting public? Ești anti occidental, se vede asta din ultima ta frază, problema e alta, anume care dintre emisferele planetei a fost și încă mai este mult mai evoluată și mai dezvoltată atât până-n 1989, cât și după aceea, emisfera vestică sau cea estică ce începe cu fosta URSS? Interesante dejecții postezi acolo atât de pătimaș, dar atât de neconvingător. Chiar crezi că mai e în România cineva atât de cretin și de debil încât să creadă măcar o iotă din postarea ta infectă?

22 noiembrie 2017 1:56

Noi astia multi IDIOTI Ce sa facem, Gicutza taica, noi astia IDIOTI, dar multi, nu va meritam pe VOI cei putini si bubuitor de destepti, motiv pentru care ii votam pe EI. Daca mai esti prin tara, Gicuta draga, ma mir de ce mai faci purici p'aici. Du-te, baietas si lucreaza la NASA, sau la acceleratorul de particule de la Geneva, fa filme la Hollywood, sau invata-i pe nemti sa faca parjoale moldovenesti. Nu-ti mai pierde timpul cu IDIOTII de noi ca i-am auzit cu urechile mele pe Dragnea si Tariceanu ca, daca mai prind vreun destept ca tine prin tarisoara noastra, il taie Dragnea de Ignat chiar in curtea SRI-lui si-l face sorici si piftele turcesti, dar scrise muldovineste. Doamne fereste!

21 noiembrie 2017 16:03

Gicu Din pacate, sunt inca multi IDIOTI in Romania, care se lasa manipulati de penalii din fruntea Parlamentului.

21 noiembrie 2017 13:28

”Noi suntem statul paralel” Noi, drogatii, noi cei care ne fucem baieti cu baieti, fete cu fete si toti cu animalutele de companie, sau cu animaloaiele din codrii patriei, noi care culegem tot felul de ”culturi” din titlurile de pe feisbuci, noi care ”invatam” totul absenti fiind si la mare distanta de scoala, noi care asteptam penzia babacilor cu șișul la cărâmb, noi care stim tot felul de aplicatii rapide, dar n-am auzit vreodata de ”conexiunea inversa” sau despre ”Psihologia comsonantista”, noi care mergem cu 200 la ora, dar nu stim sa strangem un prezon, sau sa punem o garnitura, noi care o veneram pe sefa tineretului liberal suedez, care cere in parlamentul de la Stockholm (Rikstag) legalizarea incestului si a sexului cu cadavre, noi care ii admiram pe scolerii americani ce vin la scoala cu pistolul mitraliera, noi cei care ne pișăm pe troițele creștine si pe Mausoleul de la Marasesti, noi care, dragi parinti si bunici, ne-am pișat pe voi cand eram prunci si-o sa ne pișam cate zile vom avea, ca noi avem educatori pe feisbuci, nu ca voi! Noi stim ce avem de facut si-om face, ca noi pana si dumicatul il avem mestecat de aia din Occidentul Illuminat,

21 noiembrie 2017 13:01

Ecelent articol! Articolul integral e mai amplu, se recomandă a fi citit. Sincere felicitări autorului!

21 noiembrie 2017 10:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.