Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Romania trebuie sa-si onoreze angajamentele pe care si le-a asumat fata de NATO si partenerul sau strategic, SUA, iar achizitia sistemului de rachete Patriot va intari securitatea tarii noastre si a flancului sud-estic al NATO, scrie luni, pe Facebook, vicepremierul Marcel Ciolacu.

"Este important ca proiectul privind achizitia de rachete Patriot, adoptat de Guvern in sedinta din 8 noiembrie, sa treaca in aceasta saptamana si de Parlament astfel incat sa respectam calendarul negociat cu partenerii nostri", mai spune vicepremierul.
Proiectul de lege pentru achizitia primului sistem de rachete Patriot va fi dezbatut astazi in Comisia de aparare a Senatului si tot astazi urmeaza sa fie votat si in plen, pentru a ajunge marti la Camera Deputatilor, forul decizional in acest caz, potrivit news.ro.

Integral pe HotnewsComentarii

Oltean Indiferent de sacrificii, magnatii americani din industria de armament TREBUIE imbogatiti ! Pentru convingere, inafara de "comisioane", ne arata pisica (Putin), caruia ii doare in cot de Romania.

20 noiembrie 2017 12:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.