Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Semnalele transmise în ultimul timp de unii dintre reprezentanţii PSD la Bruxelles devin, totuşi, îngrijorătoare pentru staff-ul social-democrat. Nu pentru că le-ar păsa prea mult celor de la Bucureşti de conţinutul/esenţa mesajelor, ci, mai degrabă, de faptul că le afectează imaginea şi că vor crea un precedent periculos: conducerea poate fi atacată din interior.

Cătălin Ivan, europarlamentar PSD, a dovedit, încă de la plecarea lui Ponta, că are, pe lângă dintele crescut împotriva lui Dragnea, apetenţa de a se exprima împotriva liderului de la Kiseleff.

Spre deosebire de alte personaje cu clonţ conjunctural – Chirica, de la Iaşi, Ponta, de la Petroşani/Bucureşti, Grindeanu, de la Timiş (pentru o perioadă) -, care au fost excluşi din funcţii sau din partid cu ţambal şi lăutari, Ivan a beneficiat de un ignor interesant (nici azi nu se ştie exat care e statutul lui PSD), aplicat de conducere, probabil din dorinţa de a se evita un nou scandal, şi, încă, unul cu oarecare rezonanţe bruxelleze. Astfel, Ivan a devenit emiţătorul predictibil al unui zgomot, tolerat, de fond, avatarul îngăduinţei şi al practicii democratice a Kiseleff-ului, în PE.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.