Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul premier Dacian Cioloș a afirmat, duminică seara, că liderii PSD, prin comentariile pe care le-au făcut, nu au înțeles nimic din demisia europarlamentarului Sorin Moisă.

"Din păcate, comentariile liderilor PSD demonstrează că aceștia nu au înțeles nimic din demisia lui Sorin Moisă. Sau, dacă au înțeles, preferă să nu își asume ceva, pentru că nu e așa, ca să supraviețuiască în partid, una spun și alta gândesc", a scris Cioloș pe Facebook.

Dacian Cioloș a mai menționat că Moisă a candidat la alegerile europarlamentare pentru că acesta a crezut în valorile social-democrate.

Integral pe AgerpresComentarii

Erată a se citi, admirat

20 noiembrie 2017 0:11

Păi nu e chiar așa! Nea Cioloș greșește. Individul ăla a candidat la alegerile PE numai din considerente de arivism, fripturism și parvenitism politic, atât și nimic mai mult. Convingerile în valori politice sunt eventual de edmirat la personaje politice longevive în același partid unde s-au înscris pentru prima dată. Chestia aia cu valorile social-democrate nu e decât o lozincă ieftină și împuțită, pe care din eleganță nea Cioloș o pune-n discuție numai pentru a-l scuza pe acel dezertor din tagma partidului de bolșevici împuțiți. Punct!

20 noiembrie 2017 0:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.