Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Protestul din Piața Victoriei, față de modificarea Legilor justiției, la care au participat aproximativ 500 de persoane, s-a încheiat duminică seara în jurul orei 21,20, nefiind înregistrate incidente.

La ora 21,00, cei aproximativ 50 de demonstranți rămași în Piața Victoriei au intonat imnul de stat, după care au mai strigat de câteva ori "PSD, ciuma roșie" și "Rușine, rușine".

Protestarii au început să părăsească Piața Victoriei în jurul orei 20,30.

Ei au fost "înarmați" cu steaguri, pancarte, fluiere și tobe și au scandat "PSD ciuma roșie!" "DNA să vină să vă ia!", "Justiție, nu corupție", "Nu vrem să fim conduși de hoți", "Jos Tăriceanu, Dragnea, Toader și Doreanu", "În democrație, hoții stau la pușcărie", "Demisia!", "Luptăm, luptăm. țara o apărăm", "Justiție, nu corupție", "Suntem paralel cu voi și vă declarăm război", "Uniți salvăm toată România", "Fără prag" sau "Justiție independentă, nu obedientă".

Integral pe AgerpresComentarii

Se uita un lucru Daca iesea din nou herr Geaca Rosie, ieseau poate 5.000 sau chiar 50.000 de rataciti cu mintea si amagiti de ecranele super-oled ale smartfoanelor. Ca asa functioneaza democratia feisbucilor. Ii tampim cu titluri bine tintite, le luam ochii cu sclipici, le zicem cutzu-cutzu si ei vin, iar Ghiolbanis se umfla in buci de mandrie si le zice: "V-am vazut, ortacii mei, v-am vazut"!

20 noiembrie 2017 11:31

Au uitat de FALSIFICATORUL DE ACTE = IOHANIS Tovarășul Iohanis este cel mai MARE NESIMTIT. Sa vii tu, cel ce ai falsificat acte pentru a-ti dobândi 1 - 5 imobile, tu cel ce ai vândut copii, și să ne vorbești despre JUSTIȚIE, este dea dreptul culmea tupeului. Cât privește cei 500 - 50 de ”trompete” ce au ieșit în Piața Victoriei ..... puteau să fie și 5 milioane....... exercitiul democratic a fost concretizat prin vot în luna decembrie 2016. In rest cei de la DNA, ICCJ, SRI în frunte cu DELICVENTUL de Iohanis să RAGĂ ”până-n China și înapoi” ..... Toți sunt niște SCURSURI ale societății.

20 noiembrie 2017 10:57

cucu Mai sunt inca 500 de gagauzi ???

20 noiembrie 2017 9:17

500 de oi au behait in Piata Victoriei! Acesta este titlul corect, dar ... Aaa, am inteles, oile e si ele persoane, ca si berbecii, dar e si LGBT, iar voi e (sau sunteti, cum naiba se zice in limba LGBT?), deci voi sunteti cur-recti pulitic si nu precizati genul pana nu se pronunta ele, persoanele, daca e (parc-asa se zice, nu?) oi sau berbeci ...

20 noiembrie 2017 9:06

v Cam putini oameni a putut aduna Ghiolbanis in strada pe fakebooke, parca mai putini decit l-au votat. Se pare ca nu sta prea bine la increderea populatiei. Este drept ca a reusit sa-i "inarmeze" cu materiale de propaganda, facute pe "loc", deoarece au fost manifestatii "spontane" si multe lozinci.

19 noiembrie 2017 23:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.