Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cateva sute de oameni protesteaza duminica, in Piata Victoriei, dupa ce mai multe mitinguri de protest fata de modificarea legilor justitiei au fost anuntate, pe Facebook, in Bucuresti, Cluj si Oradea, de catre comunitatile si organizatiile 600000 pentru Rezistenta, Insistam, Contract Romania, Declic, Coruptia Ucide si Umbrela Anticoruptie. Si la Iasi se protesteaza. Evenimentele sunt tinute sub solganul "Un pas mic pentru Dragnea, un salt urias pentru Romania". Evenimentul face trimitere si la noul dosar al lui Liviu Dragnea, in care este urmarit penal de DNA pentru fraudarea fondurilor europene, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat.

Ora 19.50: Lumea din Piata scandeaza: "Fara penali! In democratie hotii stau la puscarie! Iesiti cu noi, va fura si pe voi!"

Numarul se mentine constant, circa 500.

Integral pe HotnewsComentarii

@ 20 noiembrie 2017 8:08 Băi imbecilule, tu ai rămas același căcat ceaușist împuțit care vrea să arate boborului care sunt avantajele dictaturii mascate ale burgheziei proletariatului. Tu sugi duda Varnului, care vrea să îndobitocească lumea cu televiziunea lui de propagandă ieftină, retardatule. Tu ce pizda mă-tii ai îi cap băi căcat în ploaie? Urina lui Lenin și Stalin și căcatul lui Beria? Du-te-n pizdoiul lui mă-ta de idiot bolnav de comunism!

20 noiembrie 2017 17:28

@20 noiembrie 2017 4:58 Cum le stii tu, parfumatule, ca un om mare! Ce-ti mai place sa te raportezi - ca un cretinel ce esti - la parerea strainilor ,care, nu-i asa, nu mai pot de grija justitiei din Romania! Cum te pisi pe tine de placere cand sugi vrejul varanului! Sarmani tamptitei hastagieni, cu cacat in loc de creier!

20 noiembrie 2017 8:08

@ Stan Păţitul Nene pe tine ar trebui să te cheme Stan Împuțitul. Adică ce vrei să spui tu? Că sunt frustrați și ăia din străinătate, sau personaje politice importante străine care au criticat și ele mănărelile împuțite făcute în justiție de către partidul împuțit PSD? Pentru că sunt prea mulți idioți și cretini ca tine care pun botul la propaganda de lături a antenelor Varanului, propagandă concertată și de împuțiții ăia din PSD, națiunea română e batjocurită de niște nemernici. Pe Sebastian Ghiță îl cam scot nevinovat. De ce? Pentru că șmecherii ăștie nemernici își ascund foarte bine mânărelile ilegale pentru a nu fi depistate de lege, iar în joc sunt sume mari de milioane de euro per individ. Se fac tranzacții în conturi bancare străine, sau banii sunt ascunși în țările calde fiind protejați de secretul bancar, iar tu căcat în ploaie te lași manipulat de antenele Varanului? Iar ca Sebastian Ghiță sau alți pușcăriabili din rândurile tagmei de politicieni nemernici sunt mulți care au scăpat până acum. La nivel național din 1990 s-a început solicitarea de mită de către principalii factori politici din administrația locală sau centrală de stat, multe lepre nemernice de politicieni s-au îmbogățit profitând de naivitatea și tâmpenia celor ca tine care judecă cu burduhanul sau cu curul. PSD-ul are tot interesul ca să schilodească justiția, pentru ca nemerniciii ăștia să-și facă mendrele în liniște, iar tu idiotule îți rupi palmele aplaudând? Sărmani cretini ce sunteți voi!

20 noiembrie 2017 4:58

nae, consilier local PSD de 14 ani Niste gaozari. Exact ca cei din decembrie 89.

19 noiembrie 2017 22:16

Nicolae Badalau Astia de la DNA care au indraznit sa se ia de megacorptii Nastase, Udrea, Fenechiu, Dragnea!

19 noiembrie 2017 21:55

Stan Păţitul Frustati. Nu cunosc pentru ce demonstreaza. Câteva sute, poate mii, nu trebuiesc băgaţi în seamă. Noi, restul de milioane, ne dăm seama că justiţia trebuie să fie justiţie, să aplice Legile nu să le facă. De la dictatura clasei muncitoare ( prin reprezentanţii săi) ajungem la dictatura procurorilor ( prin reprezentanţii săi în DNA)

19 noiembrie 2017 21:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.