Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Meteorologii estimeaza pentru lunile decembrie, ianuarie si februarie o vreme ce se va incadra, in general, in limitele normale ale perioadei de iarna, local mai coborate in centrul, nordul si nord-estul tarii, in timp ce precipitatiile vor fi excedentare in majoritatea regiunilor, arata prognoza valabila pentru intervalul decembrie 2017 - februarie 2018, realizata de Administratia Nationala de Meteorologie si citata de Agerpres.

In luna decembrie, temperatura medie lunara va avea valori apropiate de normalul climatologic, local mai coborate in regiunile centrale si nord-estice, dar si mai ridicate in sud-est. Masuratorile de specialitate arata o medie multianuala lunara pentru prima luna de iarna de -0,8 grade Celsius, fiind luati in calcul parametrii monitorizati in intervalul 1981 - 2010. In ceea ce priveste valorile termice medii, specialistii ANM estimeaza, in perioada analizata, valori medii de temperatura intre - 5 si 0 grade Celsius in Transilvania si Moldova, intre zero si doua grade Celsius, in Banat si Crisana, intre -2 si 1 grad Celsius, in Oltenia si Muntenia, iar in Dobrogea, intre zero si trei grade Celsius.

Integral pe HotnewsComentarii

gica,contra Nebunii au patruns si la meteo !

20 noiembrie 2017 5:24

”Oamenii de Știință Avertizează”: BUNĂ SEARA! Suntem un group de ECO-ESCROCI (ordinari, n.n.) și am ”absorbit” tocmai niscaiva ECO-”fonduri” etnobotanico-”green”, ca să vă ”avertizăm” că PLANETELE ”noastre” SE PRĂJESC ÎN euro-TIGAIE și că ZĂPADA A DISPĂRUT DE MULT DE LA LATITUDINILE Dvs. (cum pretindea co-escrocul nostru ”green” Al. Gore, acum nici 12 ani, n.n.), astfel încât ce urmează să vedeți e eco-ILUZIE OPTICĂ !!! Cu respect, ”OȘA”

19 noiembrie 2017 23:35

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul ZĂPADA/ZĂPEZI/Zăpezile 16 Iisus Hristos 16 Ilie Tișbitul 16; Zăpada/Zăpezi 13 TIȘBITUL 13; ZĂPEZILE 8/22 DUMNEZEU 8/22; ZĂ.PA.D.A. ZĂ-Zugrăveala, PA.A.-Palma, D-Dumnezeu. Zugrăveala de la palma Lui Dumnezeu. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care zăpada e creată pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit. Zugrăveala e Creaționismul care se înfăptuiește prin Duhul Sfînt după Casa Raiului în care stau și faptele mele între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva). Casa Raiului are Lucrare din Ceruri între oameni, pe planeta Pămînt și-n Cosmos, începînd cu anul 2004 spre vecii nesfîrșiți.

19 noiembrie 2017 20:19

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul IARNA 5/13 IISUS 5 MARIA 5 TIȘBITUL 13; IAR.NA. IAR-Rai, NA-Ani. Anii Raiului 2004-2070. WINTER 6 CHRIST 6; WIN.TE.R. WIN, TE-Tishbite, R-Red. Win Tishbite in red.

19 noiembrie 2017 20:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.