Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deputatul Daniel Constantin, membru al partidului Pro România și fost ministru al Agriculturii, declară, într-o postare duminică pe pagina sa de socializare, că deficitul României în comerțul cu produse agroalimentare înregistrat în acest an este rezultatul politicilor guvernamentale greșite, concentrate mai mult pe "raportări triumfaliste".

"Din păcate, acesta este rezultatul politicilor guvernamentale greșite, concentrate mai mult pe raportări triumfaliste de 'producție la hectar', decât pe calitate", a afirmat deputatul Daniel Constantin.

El a apreciat că acest fenomen are mai multe cauze, printre care: politica economică bazată exclusiv pe consum, lipsa/schimbarea politicilor de a aduce valoare adăugată produselor obținute, lipsa politicilor guvernamentale de recâștigate a pieței naționale și de identificare a noi piețe de desfacere.

Integral pe AgerpresComentarii

Agerpreș Păi parcă ăsta era președintele partidului, acum e numai membru de partid?

19 noiembrie 2017 20:05

Ai dreptate băi avortonule! Tu sărmane limbric al Varanului, ce faci acum? Arunci cu zoaie-n guvernoiul pe care ai zis că-l proptești când ai înființat partidul tău microscopic de 5 persoane? Care partid s-a mărit cu încă un membru, rebutul plagiator Victor Ponta? Mă cac în partidul tău de căcat!

19 noiembrie 2017 19:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.