Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Principele Nicolae, pe numele său Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, transmite că acceptul retragerii titlurilor sale, din 2015, nu este scris de el şi nici semnat până la această oră.

Nepotul Regelui Mihai I scrie că ultima întâlnire pe care a avut-o cu bunicul său a fost în anul 2015, atunci când acesta l-a întrebat cum merg lucrurile în România. De aici, spune Principele Nicolae, a înţeles că bunicul său nu ştie că el nu a mai avut voie să stea în ţară.

Ulterior, a primit o scrisoare semnată de Rege. "Mi se comunica rece că îmi este interzis ca de la acel moment înainte să trăiesc sau să muncesc în România", spune Principele Nicolae.

Integral pe România LiberăComentarii

FRANCINE Adica, tanarul Nicolae nepot regal, nu are loc in Romania - sa munceasca, sa traiasca, sa se inmulteasca ?! Cine spune magaria asta ?! Probabil ca, ratatul de Duda, care se crede os de print, pt ca a umblat sub fustele slinoase ale coanei Margareta.

18 noiembrie 2017 20:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.