Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Primăria Capitalei vrea să ofere gratuit Protoieriei Sectorului 6 un teren de 149 mp din cartierul Militari pentru construirea unei biserici, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Protoieriea Sectorului 6 susţine că cele şase biserici din cartierul Militari sunt la distanţă mare una de cealaltă, iar la ele sunt arondate aproximativ 48.000 de familii, astfel că Arhiepiscopia Bucureştilor a aprobat construirea unei biserici noi.

Integral pe România LiberăComentarii

Eugen "Gabriela Firea face noi pomeni pentru Biserică" Adica pt noi. Biserica este compusa din totalitatea clericilor si a credinciosilor. Deci, Biserica suntem NOI. Nu va impacientati ca nu a dat teren pt o sala de pariuri, nici pe un nou Colectiv, nici pt un sexishop.

18 noiembrie 2017 19:27

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Toate bisericile din lume fac rugăciuni săptămînale pentru cei bolnavi. De aceea NU se îmbolnăvesc 2 miliarde de persoane, ci numai 200.000 de mii de persoane. A făcut și Biserica POMANĂ pentru oameni, cum ziceți voi în titlu.

18 noiembrie 2017 17:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.