Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Bianca Drăguşanu pare că are o viaţă perfectă şi nu duce lipsă de nimic atât în carieră, cât şi în viaţa sentimentală. În realitate, lucrurile se pare că stau altfel, după cele declarate de vedetă.

Prezentatoarea TV a mărturisit că vieţile persoanelor care se dau fericite pe conturile de socializare sunt exact opusul în viaţa reală. Să înţelegem că relaţia cu Victor Slav scârţâie? Nu noi am spus-o, ci ea a dat de înţeles!

"Ai deschis Facebook-ul şi acolo ai găsit tot! De la pozele cu toate cafele de pe lume, la farfuriile cu mâncare, paharele cu băutură, priveliştea de la ferească, ca să nu mai vorbim de de hashtag-uri... #perfectlife, #perfectlove, #loveyouforever, hashtag perfect nu ştiu ce. Ce vreau eu de fapt să vă zic este că tot ceea ce apare acolo este total greşit şi ascultaţi aici de la un om păţit care nu a avut minte la un moment dat şi a povestit la televizor mai mult decât trebuia.

Ştiţi că psihologii ştiu cum să determine semnele unei relaţii pe sfârşite. E foarte simplu. Cu cât sunt mai multe inimi pe conturile de socializare, cu atât e mai goală viaţa reală. Şi cam aşa este, da", a declarat Bianca Drăguşanu la un post de telviziune, scrie spynews.ro.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.