Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu a vorbit despre demisia lui Sorin Moisă din PSD.

”El mereu a fost mai apropiat de grupul Cioloș decât de partid”, a replicat europarlamentarul, după gestul colegului său, adăugând că acesta a ajuns pe listele PSD la propunerea lui Victor Ponta.


Comentarii

Iar Antena 3? Antena Varanului ne luminează cu o știre defecăcată de acest individ ce provine din structurile vechii securități ceaușiste, unde a fost coleg cu Theodor Melșecanu, Bogdan Baltazar, Dan Voiculescu, Theodor Stolojan, Eugen Dijmărescu, Adrian Năstase, Traian Băsescu, Dan Marțian, precum și apropiat de alte scursuri ca Petre Roman, Cazimir Ionescu, Dan Iosif, Mircea Dușa și alte cozi de topor ceaușiste care umplu acum rândurile PSD-ului împuțit. Păi dezertorul grohăitor european s-a dus la PPE, nu s-a dus la Cioloș, iar Cioloș e neafiliat politic. Deci în ce găoz a scobit securistul ceaușist împuțit Ioan Mircea Căcat Pașcu știrea asta de senzație explodabilă și explozională și explozibilă , dar și explozivă prezentată cu fast de antenele Varanului?

19 noiembrie 2017 1:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.