Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Miniștrii care participă luni la Consiliul UE pentru Afaceri Generale au pe agendă și un complicat vot în urma căruia va fi ales orașul ce va găzdui viitorul sediu al Agenției Europene a Medicamentului (EMA), care va fi mutat de la Londra odată cu ieșirea Marii Britanii din UE, relatează agenția Reuters.

Sistemul de vot este atât de complex încât este comparat cu conclavul prin care este ales Papa. 'Nimeni nu știe ce se va întâmpla, (miniștrii) vor sta închiși acolo ore în șir într-un vot secret ' în mai multe runde, explică o sursă diplomatică.

Integral pe AgerpresComentarii

Oltean AEM se va reloca acolo unde functionarii accepta ca sa se mute. Criteriile de acceptare sunt cazare nivel de lux pentru functionari si familiile lor (900 familii), oras legat cu avion/cale ferata de mare viteza/ autostrada cu restul Europei, posibilitati de lux la invatamant pentru copii angajatilor (limba engleza, scoli si facultati de renume international), oras curat, cu atractii turistice, fara maghernite si avand locuitori civilizati etc. Deci, sanse reale ZERO pentru Bucuresti, indiferent de asa-zisul LOBBY.

19 noiembrie 2017 5:00

UP DATE: ”sumele de ”fonduri” de EURO-ȘPAGĂ FREE-TAX vehiculate sunt atât de enorm de demne de a fi ”accesate” / ”atrase” / ”absorbite”, încât bătălia va fi la EURO-cuțite, cu capete sparte, cu dinți rupți și cu coaste îndoite!” a mai declarat cetățeanul intitulat și ”o sursă diplomatică”... Cu respect, ”Noul” Ager-Poolla-Press

18 noiembrie 2017 22:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.