Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Corectiile financiare de milioane de euro decise in cazul a doua lucrari care fac acum obiectul dosarului Dragnea-Tel Drum, deschis de Directia Nationala Anticoruptie (DNA), au fost platite Comisiei Europene in anul 2014, de la bugetul de stat al Romaniei, a confirmat oficial Ministerul Dezvoltarii Regionale (MDRAPFE). Intr-un raspuns oferit vineri la solicitarea HotNews, ministerul precizeaza ca la una dintre lucrari MDRAPFE va fi nevoit sa se constituie parte civila intr-un eventual proces penal in acest caz, pentru a-si putea recupera acest prejudiciu de la presupusii vinovati.

Vorbim aici despre doua lucrari comandate de Consiliul Judetean Teleorman, pe fonduri europene:

Reabilitarea DJ701, limita jud. Dambovita - Gratia - Poieni - Silistea - Scurtu Mare - Slavesti - Ciolanesti - Zambreasca - Dobrotesti, km 44+240 - 104+890 (55,450km). Valoare totala 118.783.998,68 lei, din care buget eligibil de 92.102.341,02 lei.

Integral pe HotnewsComentarii

v Din ce citesc rezulta ca drumuriel au avut partial fonduri Europene, iar firma Tel Drum nu s-a incadrat in termen, iar CJ a fost nevoit sa achite lucrarile din fonduri proprii. Unde sint bani furati? Am inteles ca sint multelucrari in tara asta care initial au fost partial subventinate de UE, dar daca s-a depasit termenul de executie prognozat autrebuit sa le finanteze integral de beneficiar.

19 noiembrie 2017 0:28

coco Fratilor,prea multe vorbe aruncate in gol,dati adunarea si la MITITICA cu ei.Dar toata lumea latra, sunt vehiculate sume exorbitante drept frauda si la bulau ajunge ACARUL PAUN.Credeti ca se intampla altfel????.

18 noiembrie 2017 17:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.